«Βόμβα» της Μελάνια Τραμπ! «Ο γιος μου διαγνώσθηκε θετικός στον κορωνοϊό»

«Βόμβα» της Μελάνια Τραμπ! «Ο γιος μου διαγνώσθηκε θετικός στον κορωνοϊό»
Μελάνια Τραμπ: Με κορωνοϊό ο γιός μου Μπάρον

Για πρώτη φορά η Μελάνια Τραμπ αφηγείται πώς έζησε με τον κορωνοϊό, αποκαλύπτοντας πως ασθένησε και ο γιος της, Μπάρον Τραμπ. Η γραπτή δήλωση της Πρώτης Κυρίας των ΗΠΑ και ο σύζυγός της που αρχικά χλεύαζε τον ιό και αφότου “κόλλησε” τον έκανε προεκλογικό αφήγημα!

Μετά τον Πρόεδρο των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ και την σύζυγό του, Μελάνια, γίνεται γνωστό πως θετικός στον κορωνοϊό είναι και ο γιος τους, Μπάρον Τραμπ!

Την αποκάλυψη έκανε η ίδια η Μελάνια Τραμπ, η οποία με επίσημη ανακοίνωσή της ενημερώνει τον αμερικανικό λαό πως ο 14χρονος γιος που έχει κάνει με τον Αμερικανό Πρόεδρο, διαγνώσθηκε θετικός στον φονικό ιό με την… δεύτερη.

Να θυμίσουμε εδώ πως ο Πρόεδρος των ΗΠΑ όχι μόνο χλεύαζε τον κορωνοϊό, αλλά αφότου τελικά “κόλλησε”, αποφάσισε να κάνει την περιπέτειά του αυτή “όχημα” ώστε να κερδίσει… προεκλογικούς πόντους, αφού η μάχη του με τον Τζο Μπάιντεν για το Οβάλ Γραφείο απέχει μόλις λίγες μέρες (σ.σ. στις 3 Νοεμβρίου του 2020 οι αμερικανικές εκλογές).

Η ανακοίνωση της Μελάνια Τραμπ

“Ήταν πριν δύο εβδομάδες, όταν πήρα τα αποτελέσματα της διάγνωσης που είχαν πάρει ήδη τόσοι πολλοί Αμερικανοί στην χώρα και σε όλο τον κόσμο – Ήμουν θετική στον κορωνοϊό. Για να γίνουν χειρότερα τα πράγματα, ο σύζυγός μου και επικεφαλής των Ενόπλων Δυνάμεων, έλαβε τα ίδια αποτελέσματα.

Όπως είναι φυσικό, ο νους μου πήγε κατευθείαν στον γιο μας. Προς μεγάλη μας ανακούφιση, το αποτέλεσμά του ήταν αρνητικό, αλλά και πάλι, όπως τόσοι πολλοί γονείς σκέφτηκαν τους τελευταίους μήνες, δεν μπορούσα παρά να σκεφτώ “και τι γίνεται αύριο ή την επόμενη μέρα; Ο φόβος μου επαληθεύτηκε όταν έκανε ξανά τεστ και βγήκε θετικό.

Ευτυχώς είναι ένας δυνατός έφηβος και δεν είχε καθόλου συμπτώματα. Από μία άποψη ήμουν χαρούμενη που και οι τρεις μας το περάσαμε αυτό την ίδια περίοδο και φροντίζαμε ο ένας τον άλλον, περνώντας χρόνοι μαζί. Από τότε, τα αποτελέσματά του (σ.σ. του Μπάρον Τραμπ) βγαίνουν αρνητικά”, αναφέρει η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, η οποία στην συνέχεια εξιστορεί για πρώτη φορά το πώς βίωσε την ασθένεια.

“Ήμουν πολύ τυχερή καθώς η διάγνωσή μου ήρθε με ήπια συμπτώματα, παρόλο που με “χτύπησαν” όλα μαζί και έμοιαζε με “τρενάκι” συμπτωμάτων τις επόμενες ημέρες.

Βίωσα πόνους στο σώμα, βήχα και πονοκεφάλους και ένιωθα τρομερά κουρασμένη τις περισσότερες στιγμές. Επέλεξα μια πιο φυσική πορεία σε ό, τι αφορά τα φάρμακα, με περισσότερες βιταμίνες και υγιεινό φαγητό”, αναφέρει μεταξύ άλλων, μην παραλείποντας αφενός να ευχαριστήσει το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό που επωμίστηκε την ευθύνη της φροντίδας του Προεδρικού ζεύγους και αφετέρου να δώσει συμβουλές στους Αμερικανούς που βρέθηκαν σε παρόμοια θέση.

Πηγή: whitehouse.gov.

Πηγή: kontranews.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...