Η Βόνιτσα σήμερα θρηνεί την απώλεια του πρώην Δημάρχου Νίκου Αρνή.Έφυγε από τη ζωή μετά από μεγάλη μάχη, σήμερα 8/12/2021 ο πρώην Δήμαρχος Ανακτορίου (1995-1998) Νικόλαος Αρνής σε ηλικία μόλις 63 ετών.

Διετέλεσε Δήμαρχος Ανακτορίου (1995-1998), Νομαρχιακός Σύμβουλος Αιτ/νίας, Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Αθηναίων με τον Δημήτρη Μπέη. Ήταν υποψήφιος δημοτικός Σύμβουλος Ακτίου-Βόνιτσας με το συνδυασμό “Συμμαχία Προσφοράς” και τον Νώντα Τάνταρο το 2010.

Ο Νίκος Αρνής ήταν καθηγητής στο τμήμα Λογιστικής και χρηματοοικονομικής Πρέβεζας και κάτοχος διδακτορικού τίτλου σπουδών στην χρηματοοικονομική. Επιστημονικός συνεργάτης σε πολλά Πανεπιστήμια της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Ψήφισμα για τον θάνατο του πρώην Δημάρχου Βόνιτσας Νικολάου Αρνή του Ιωάννη.

Με την αγγελία του πρόωρου και απροσδόκητου θανάτου του πρώην Δημάρχου Βόνιτσας Νικολάου Αρνή του Ιωάννη, συνεδριάζουμε σήμερα προκειμένου να αποτίσουμε φόρο τιμής στον εκλιπόντα, λαμβάνοντας υπόψη την εκτίμηση, το σεβασμό, την αποδοχή και την αγάπη, με την οποία τον περιέβαλαν οι δημότες και όλοι όσοι τον γνώριζαν, εκτιμώντας τη μεγάλη προσφορά του στην τοπική κοινωνία.

Να αποδώσουμε την πρέπουσα και επιβαλλόμενη τιμή στον άνθρωπο που υπηρέτησε το Θεσμό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης ως Δήμαρχος Βόνιτσας και διακρίθηκε για την εργατικότητα του, την ευσυνειδησία του, την εντιμότητά του, το ήθος του, αλλά και το πάθος του για την πρόοδο και την ανάπτυξη του τόπου μας.

Το Δημοτικό Συμβούλιο εκφράζοντας τη μεγάλη θλίψη του για το θάνατο του αείμνηστου πρώην Δημάρχου Βόνιτσας Νικολάου Αρνή του Ιωάννη που αφήνει κενό στο Δήμο μας.

Α Π Ο Φ Α Σ Ι Ζ Ε Ι

Α) Εκδίδει ΨΗΦΙΣΜΑ επί της αναγγελίας θανάτου του πρώην Δημάρχου Βόνιτσας Νικολάου Αρνή του Ιωάννη, το οποίο έχει ως εξής:

• Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας εκφράζει τη θλίψη του για το θάνατο του πρώην Δημάρχου Βόνιτσας Νικολάου Αρνή του Ιωάννη.

• Να αναρτηθεί μεσίστια η σημαία στα Δημοτικά καταστήματα του Δήμου σήμερα 08-12-2021 και αύριο 09-12-2021 ημέρα της κηδείας.

• Η κηδεία του εκλιπόντος πρώην Δημάρχου Βόνιτσας Νικολάου Αρνή του Ιωάννη να γίνει με δαπάνη του Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας.

• Να παρευρεθεί σύσσωμο το Δημοτικό Συμβούλιο στην εξόδιο ακολουθία την Πέμπτη 09/12/2021 στην Βόνιτσα.

• Να κατατεθεί στεφάνι στη σωρό του εκλιπόντος εκ μέρους του Δημάρχου και του Δημοτικού Συμβουλίου.

• Να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή, στη μνήμη του εκλιπόντος, στην επόμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

• Να εκφωνηθεί επικήδειος από τον Δήμαρχο Ακτίου-Βόνιτσας.

• Εγκρίνει τη διάθεση ανάλογου ποσού για την κάλυψη της δαπάνης που θα προκύψει, σε βάρος σχετικού προϋπολογισμού του Δήμου οικονομικού έτους 2021.

• Το παρόν ΨΗΦΙΣΜΑ να σταλεί στους οικείους του εκλιπόντος και να αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Δήμου.

• Στην επικείμενη ονοματοδοσία να δοθεί το όνομά του σε δημοτικό χώρο (πλατεία-οδό) στην Κοινότητα Βόνιτσας.Β)Αναθέτει στο Δήμαρχο τις περαιτέρω ενέργειες.Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥΚΑΛΑΝΤΖΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

Πηγή katounanews.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...