Γ΄ Εθνική: Η ιδανική ενδεκάδα του πρώτου γύρου στον 4ο όμιλο

Η ιδανική εντεκάδα από το ilianews.gr με δύο παίκτες του Ναυπακτιακού σε αυτή.

Με το παιχνίδι ανάμεσα στο Διαβολίτσι και τον Εθνικό Σκουλικάδου, ολοκληρώθηκε χθες και τυπικά ο πρώτος γύρος στη Γ΄ Εθνική. Οπότε, μπορούμε πλέον να προτείνουμε την καλύτερη ενδεκάδα του Πρωταθλήματος, αν μιλάμε για τον 4ο όμιλο, στον οποίο συμμετέχουν οι ηλειακές ομάδες.

Βεβαίως, δεν μπορέσαμε να επιλέξουμε κάποιον παίκτη από τις δυο ηλειακές ομάδες μέσα στην καλύτερη ενδεκάδα, αν και ίσως, ο Λευτέρης Βατσής του Αίαντα, με την παρουσία του, αλλά και ο Γιώργος Λαδάς, θα μπορούσαν να βρίσκονται εκεί. Υπάρχουν ωστόσο, τρεις Ηλείοι ποδοσφαιριστές μέσα σε αυτή, τους οποίους επιλέξαμε, με βάση ασφαλώς τη θέση, την παρουσία, αλλά και την πορεία της ομάδας τους. Και είναι ο Άγγελος Χαντί της Παναχαϊκής, ο Δημήτρης Μαχαίρας του Ναυπακτιακού, αλλά και ο Δημήτρης Παναγιωτόπουλος του Τηλυκράτη. Πάμε λοιπόν να δούμε αναλυτικά την «ιδανική» ενδεκάδα, η οποία προέκυψε με βάση και τις καλύτερες ενδεκάδες κάθε αγωνιστικής ξεχωριστά, αλλά και ατελείωτα ξενύχτια μπροστά από τον υπολογιστή για να παρακολουθούμε τα livestream της κάθε αγωνιστικής.

  1. Πρόδρομος Μπλατσιώτης

Ο Βεροιώτης γκολκίπερ, με θητεία σε Χανιά και Κισσαμικό, είναι ο άνθρωπος ο οποίος διεύθυνε την κορυφαία άμυνα του Πρωταθλήματος. Έσβησε τα «φώτα» στην πρεμιέρα μέσα στα Βραχνέικα, συμβάλλοντας στη νίκη του Τηλυκράτη. Σταθερότατος στη συνέχεια, νικιόταν σχεδόν μόνο από τα έντεκα μέτρα. Ανίκητος στα παιχνίδια με Παναχαϊκή και Αχέροντα.

  1. Χρήστος Μπατσής

Ο Χρήστος Μπατσής, είναι ένα ταχυδυναμικό δεξί μπακ, με εξαιρετικές προωθήσεις, αλλά και εκτελέσεις. Σημείωσε ένα από τα πιο θεαματικά τέρματα, στο παιχνίδι κόντρα στον Αίαντα. Τον επιλέξαμε ανάμεσα στον Παπανίκου του Αχέροντα, τον Στεργίδη της Παναχαϊκής, τον Πανταζή του Τηλυκράτη και τον Καλοκαίρη του Παναγρινιακού. Όλοι τους με εξαιρετική παρουσία.

  1. Γιάννης Ντόσης

Ο αριστερός μπακ του Τηλυκράτη Γιάννης Ντόσης, μας έκανε κλικ, αν και δεν μπορούμε να παραλείψουμε ότι υπήρχαν οπισθοφύλακες όπως ο Αργεντινός Ιγκνάσιο Λιποράσε της Παναχαϊκής, αλλά και ο Βασίλης Γκόλιας του Παναγρινιακού, με συμμετοχή σε μια από τις πιο σφιχτές άμυνες της κατηγορίας. Ο Ντόσης έχει κρίσιμες ασίστ από στατικές φάσεις, όπως το νικητήριο γκολ σε βάρος του Αχέροντα, αλλά και ένα φοβερό γκολ στη Γαστούνη απέναντι στον Αίαντα.

4. Δημήτρης Παναγιωτόπουλος

Πιο ώριμος από ποτέ, έφτιαξε ένα εξαιρετικό δίδυμο με τον Μπιμπισίδη, το οποίο εκτός από καλό αμυντικά, ήταν και αποτελεσματικό επιθετικά. Πολύ κοντά σε απόδοση βρέθηκε ο Λευτέρης Βατσής του Αίαντα, με το ώριμο παιχνίδι του, βοηθώντας την ομάδα της Γαστούνης να πάρει βαθμούς. Και βέβαια επίσης πολύ καλή παρουσία, με υπεροχή στο ψηλό παιχνίδι, αυτή του Καπετανάκη του Διαγόρα.

  1. Γιώργος Μπιμπισίδης

Είχε φοβερό συναγωνισμό για τη θέση αυτή, επειδή αριστεροπόδαρος στόπερ υπάρχει ο Στέφανος Καπίας του Αχέροντα, με τη φινετσάτη άμυνά του. Ο «Μπίμπι» όμως, αν και δεν έχει το βαρύ βιογραφικό, δικαίωσε τις προσδοκίες. Πολύ άνετος με τη μπάλα στα πόδια, δυνατός στο ψηλό παιχνίδι και με καίριες τοποθετήσεις, συμπλήρωσε ιδανικά το κεντρικό αμυντικό δίδυμο των πρωτοπόρων.

  1. Κλάιντι Τόσκα

Αμυντικός μέσος με διάρκεια στον πρώτο γύρο, ικανός στο ψηλό παιχνίδι, με προωθήσεις σε στατικές φάσεις, αλλά και με ολύμπια ψυχραιμία. Έχει σημειώσει πέντε γκολ, τα τέσσερα με πέναλτι. Και αν κάποιος πει πόσο δύσκολο είναι να σκοράρει κάποιος από την άσπρη βούλα, ας ρωτήσει καλύτερα τον Δημήτρη Βέρμπη.

  1. Αλεξανδρος Γκέτσι

Ο «σβούρας» όπως τον αποκαλούν στη Λευκάδα. Είναι ένας εξτρέμ παλαιάς κοπής, ο οποίος αγωνίζεται πάνω στον ασβέστη. Κοντορεβυθούλης,  ταχύτατος, με εξαιρετικό body balance. Πάνω απ΄όλα γνωρίζει τη θέση. Κινείται εσωτερικά, βγαίνοντας μπροστά από τον αντίπαλο. Κι αν ο αντίπαλος κάνει το λάθος να πέσει πάνω του, με μια προσποίηση του φεύγει από δεξιά. Έκανε μεγάλο παιχνίδι απέναντι στην Παναχαϊκή και όχι μόνο. Μόνιμη πηγή κινδύνων. Κοντά τους σε απόδοση, βρέθηκαν ο Ζδράβος του Αχέροντα και ο Μουλιάτος του Διαβολιτσίου, με κρίσιμα γκολ.

  1. Δημήτρης Μαχαίρας

Άλλος ένας Ηλείος παίκτης, ο Μαχαίρας, με εμπειρία σε Σούπερ Λιγκ 1 και 2, ενίσχυσε ουσιαστικά τη μεσαία γραμμή του Ναυπακτιακού. Δυνατός αμυντικά αλλά και επιθετικά, ένας box to box μέσος, με χάιλάιτ του ίδιου, το γκολ της ισοφάρισης που πέτυχε μέσα στην Πάτρα επί της Παναχαϊκής.

  1. Κώστας Ηλιόπουλος

Για τον Κώστα Ηλιόπουλο, δεν χρειάζονται συστάσεις. Παίκτης με μεγάλη καριέρα στην Καλαμάτα, θητεία σε ομάδες μεγαλύτερων κατηγοριών. Πήρε από το χέρι το Διαβολίτσι και το οδηγεί στην παραμονή. Έκανε εξαιρετικό πρώτο γύρο. Πρώτος στον πίνακα των σκόρερ του ομίλου, έχοντας από κάτω δυο σπουδαία σέντερ φορ, τον Αλμπέρτο Σιμόνι του Τηλυκράτη και τον Δημήτρη Βέρμπη του Αχέροντα.

  1. Άγγελος Αμπντέλ Χαντί

Η παρουσία του γεμίζει τη μεσαία γραμμή της Παναχαϊκής. Ο διεθνής με την Εθνική ομάδα του Λιβάνου, Πυργιώτης ποδοσφαιριστής, με τη θητεία σε Σούπερ Λιγκ 1 και 2, παραμένει ένας παίκτης σημείο αναφοράς για κάθε ομάδα. Και πράγματι η παρουσία του στη μεσαία γραμμή της Παναχαϊκής, ήταν ηγεμονική.

  1. Νίκολα Καρακλάιτς

Ο 26χρονος Σέρβος, με το αέρινο στιλ, έχει χαρίσει στην Παναχαϊκή φινέτσα στο δημιουργικό, αλλά και στο εκτελεστικό κομμάτι. Δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε ότι θυμίζει έντονα τον Μίκι Τσίρκοβιτς στα νιάτα του. Τέκνο της σέρβικης σχολής, έκανε τα πρώτα του βήματα στον Ερυθρό Αστέρα. Στη χώρα μας έχει αγωνιστεί στην Αναγέννηση Καρδίτσας. Εκτός από όλα τα άλλα, σημειώνει και γκολ, έχοντας εξαιρετικά τελειώματα των φάσεων.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...