Γέννησε η Ελένη Φουρέιρα

Η Ελένη Φουρέιρα γέννησε το πρώτο της παιδί σήμερα Τρίτη 7 Φεβρουαρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η τραγουδίστρια και ο σύντροφός της, Αλμπέρτο Μποτία, έγιναν για πρώτη φορά γονείς , αφού απέκτησαν ένα αγοράκι.

Η ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της
Τα νέα της εγκυμοσύνης της δημοσίευσε η Ελένη Φουρέιρα στις 13 Νοεμβρίου με φωτογραφίες όπου φαινόταν η κοιλιά της. Ξαπλωμένη σε ένα κρεβάτι δίπλα στον Αλμπέρτο Μποτία, σύντροφό της και πατέρα του μωρού, ανακοίνωσε ότι θα αποκτήσουν το πρώτο τους παιδί.

Ο αγώνας που έδωσε μέχρι να αποκτήσει παιδί
Λίγο καιρό πριν γεννήσει, η δημοφιλής τραγουδίστρια μίλησε στο περιοδικό «Vogue Greece»για την προσπάθεια που κατέβαλε μέχρι να μείνει έγκυος και τις αποτυχημένες εξωσωματικές που είχε.

«Πάντα ήθελα να γίνω μητέρα, απλώς δυσκολεύτηκα πάρα πολύ. Ήταν αρκετός ο χρόνος που το προσπαθούσα, έτυχε σε εμένα να είναι πιο δύσκολο, όπως και σε πολλές άλλες γυναίκες. Θέλω να τους πω ποτέ δεν πρέπει να απογοητεύονται», δήλωσε αρχικά.

Όπως ανέφερε στη συνέχεια, η ίδια προσπαθούσε για ενάμιση χρόνο να αποκτήσει παιδί. «Εκεί που νιώθεις ότι θες να τα παρατήσεις, εκεί που λες δεν αντέχω να δω και άλλο αρνητικό τεστ, γίνεται ένα θαύμα. 1,5 χρόνο πάλευα, πέρασα από αποτυχημένες εξωσωματικές, από πολλούς γιατρούς και τελικά, το μωρό ήρθε, φυσικά», ανέφερε η Ελένη Φουρέιρα.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...