Γέφυρα Ευηνοχώρι:Τώρα θα πρέπει οι βουλευτές να σταθούν στην κοινωνία – Υπερκομματικά σήμερα στον υπουργό!Ξεκίνησε η αποκατάσταση του περάσματος

Σήμερα το πρωί όπως σας ενημερώσαμε το προσωρινό πέρασμα που είχε κατασκευαστεί για την πολιτική προστασία τον πήραν τα πρώτα νερά του Εύηνου που όπως είδατε δεν ήταν και πολύ ορμητικά. Πριν λίγες ημέρες σας είχαμε ενημερώσει ότι στις 25 Αυγούστου θα ξεκινούσαν οι εργασίες για την κατασκευή ενός προσωρινού περάσματος και η κατασκευή της νέας γέφυρας και αυτό δεν έχει αλλάξει καθώς από έγκυρες πηγές επιβεβαιώνεται. Αυτό που έγινε σήμερα όμως δείχνει ότι δεν πρέπει να χαθεί άλλος χρόνος.

ΣΗΜΕΡΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ και οι 7 που τόσο καιρό απουσίαζαν ή αν και παραβρέθηκαν σε κινητοποίηση των κατοίκων ήταν απλά για στάχτη στα μάτια του κόσμου όπως λέει ο λαός να κινητοποιηθούν. Θα πρέπει όλοι να βρεθούν ΣΗΜΕΡΑ στο γραφείο του υπουργού και να πιέσουν χωρίς να βάζουν πάνω το πολιτικό τους συμφέρον να ξεκινήσουν οι εργασίες χθες! Ο κόσμος τους θέλει τώρα δίπλα τους έμπρακτα και όχι μόνο σε κοινωνικές εκδηλώσεις.

Αυτό που πρέπει οι βουλευτές να βάλουν πάνω απ’ όλα είναι η κοινωνία που υποφέρει.

Η δέσμευση του κ. Καραγιάννη μπροστά στην κάμερα του Nafpaktianews.gr ήταν σαφής μιλούσε για συγκεκριμένους χρόνους και πάνω σε αυτό θα πρέπει να σταθούν οι βουλευτές μας ιδιαίτερα τώρα που ο καιρός χτύπησε το πρώτο καμπανάκι.

Αξίζει όμως να αναφέρουμε ότι οι εργασίες αποκατάστασης για το προσωρινό πέρασμα για την πολιτική προστασία ξεκίνησαν ξανά και αν ο καιρός το επιτρέψει έως αύριο το απόγευμα θα είναι ξανά έτοιμο. Αυτό όμως δεν είναι η λύση, οι άνθρωποι της περιοχής αγωνιούν , τα σχολεία σε λίγο ξεκινούν , τα έξοδα αυξάνονται και οι υποσχέσεις πρέπει να τελειώσουν και να γίνουν έργα!

Δείτε τα βίντεο

Ξεκίνησε η αποκατάσταση του περάσματος για την πολιτική προστασία



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...