Γέφυρα Εύηνου: Γεωτρήσεις για την στατικότητα της – Αναμένονται ανακοινώσεις-Όλες οι τελευταίες εξελίξεις – Αποκλειστικές εικόνες

Ειδικό μηχάνημα πραγματοποιεί γεωτρήσεις στις βάσεις της γέφυρας του Εύηνου για την στατικότητα της. Όπως σας είχαμε ενημερώσει πριν λίγες ημέρες η αντίδραση της περιφέρειας ήταν άμεση προς το υπουργείο και ότι σύντομα θα είχαμε ανακοινώσεις για το τι μπορεί να γίνει με την γέφυρα που έπαθε τεράστια ζημιά.

Όπως θα δείτε στις εικόνες το μηχάνημα έχει ήδη ξεκινήσει εργασία και σύντομα το υπουργείο θα έχει τα δεδομένα για να προχωρήσει. Επίσης υπάρχουν πληροφορίες ότι ίσως τις επόμενες ώρες θα έχουμε ανακοινώσεις.

Σύμφωνα με επικοινωνία που είχαμε με τον κ. Μαυρομάτη ενημερωθήκαμε ότι έχει εγκριθεί η δωρεάν μεταφορά των μαθητών και κατοίκων του Γαλατά και αναμένεται να ανακοινωθεί πότε θα ξεκινήσει με στόχο την γρηγορότερη εξυπηρέτηση έως ότου βρεθεί προσωρινή λύση και έπειτα η κατασκευή νέα ή επιδιόρθωσης της παλιάς γέφυρας.

Επίσης θα υπάρξει συνάντηση με τον ΟΣΕ για την χρήση της Γέφυρας του ΟΣΕ για να δοθεί προσωρινή λύση εφόσον οι βάσεις είναι σε κατάσταση να αντέξουν και να ενισχυθούν κάτι που θα γίνει γνωστό σε λίγες ημέρες με στόχο το συντομότερο δυνατό να είναι εφικτή η προσωρινή λύση η οποία θα είναι συγχρόνως και ασφαλής για τους πολίτες.

Επίσης εξετάζεται ενίσχυση στο ΤΟΕΒ Γαλατά κάτι που και αυτό αναμένεται να γίνει γνωστό τις επόμενες ημέρες.

Δείτε βίντεο από τις γεωτρήσεις



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...