«Γέφυρες» συνεργασίας έριξαν τα επιμελητήρια Αθήνας – Σμύρνης

«Γέφυρες» συνεργασίας έριξαν τα επιμελητήρια Αθήνας – Σμύρνης

 Άνοιξαν νέοι δίαυλοι συνεργασίας μεταξύ του ΕΒΕΑ και του Εμπορικού Επιμελητηρίου Σμύρνης με 160.000 μέλη, μετά τη χθεσινή συνάντηση των δύο Προέδρων, στο ιστορικό κτήριο του ΕΒΕΑ στην οδό Αμερικής. Πρόκειται για την  πρώτη θεσμικού χαρακτήρα μεταξύ των δυο φορέων όπως επισημάνθηκε από τον κύριο Mahmut Özgener.

Η τουρκική αποστολή, μετά τη συνάντησή τους με τον Γενικό Γραμματέα Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων Ιωάννη Μπράχο και ανώτατα στελέχη της υπηρεσιακής ηγεσίας του Υπουργείου Εξωτερικών επόμενο βήμα η συνάντηση του Προέδρου του ΕΒΕΑ και της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας Κωνσταντίνο Μίχαλο με την παρουσία των μελών των διοικητικών συμβουλίων των δυο φορέων.

Σύμφωνα με τα επιμελητήρια, το εξαιρετικό κλίμα που επικράτησε, η συμφωνία να εργαστούν όλοι για την ενίσχυση των διμερών οικονομικών σχέσεων και η απόφαση να γίνει στους προσεχείς μήνες η επόμενη συνάντηση στη Σμύρνη βάζει τον πήχη πολύ ψηλά.

Ο Προέδρος του επιμελητηρίου, ευχαρίστησε τον Πρόεδρο του ΕΒΕΑ Κωνσταντίνο Μίχαλο και στο μέλος του διοικητικού συμβουλίου, υπεύθυνο διεθνών σχέσεων του φορέα Νίκο Βασιλείου με τους οποίους συνεργάστηκε για την επιτυχή διοργάνωση της συνάντησης.

Πηγή: https://www.kontranews.gr/KOINONIA/345447-Gephyres-synergasias-erixan-ta-epimeleteria-Athenas-Smyrnes ΚΟΙΝΩΝΙΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...