Γαβρολίμνη: Καθήλωσε το κοινό η παράσταση “Ο τοπικός παράγων”

Με την παράσταση « ο τοπικός παράγων» έγινε η έναρξη των πολιτιστικών εκδηλώσεων 2019 από τον προοδευτικό εξοραϊστικό σύλλογο Γαβρολίμνης «Παναγία Παναξιώτισσα»

Το έργο του Παναγιώτη Καγιά διακωμωδεί τα πολιτικά φαινόμενα μιας περασμένης εποχής, σ’ έναν χώρο της ελληνικής επαρχίας, με ήρωες πολιτευομένους και ψηφοφόρους. Ο συγγραφέας γελοιογραφεί τα εκλογικά ήθη και έθιμα και οικοδομεί τους ήρωες του χρησιμοποιώντας στοιχεία όπως η κουτοπονηριά και η ρουσφετολογία. Πρόκειται για μια παράσταση επίκαιρη και διαχρονική που κέρδισε το χειροκρότημα του κοινού.

Η παράσταση ανέβηκε από τον Πολιτιστικό και Μορφωτικό σύλλογο « Ελεύθεροι Πολιορκημένοι» του δήμου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου σε σκηνοθεσία της Διονυσίας Ολιβώτου. Ξεκίνησε λίγο μετά τις 8 το βράδυ στην Πλατεία Γαβρολίμνης με τον κόσμο που είχε συγκεντρωθεί να χαρίζει το πιο θερμό του χειροκρότημα σε όσους ανέβηκαν στη σκηνή.

οι πολιτιστικές εκδηλώσεις 2019 συνεχίζονται μέχρι και την Πέμπτη 15 Αυγούστου με θρησκευτικές τελετές καθώς και πολιτιστικές εκδηλώσεις όπως η 7η γιορτή γλυκού που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα , αλλά και η 1η διοργάνωση διαγωνισμού καλαθοσφαίρισης που θα γίνει την Τρίτη 13 Αυγούστου.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...