Γαλάζιος παπαγάλος κελαηδάει στην Εισαγγελία

Γαλάζιος παπαγάλος κελαηδάει στην Εισαγγελία

Και καρφώνει μεγαλόσχημους παράγοντες της ΝΔ – 16 ώρες κατάθεση για εξοπλιστικά και μίζες

 

ΤΡΟΜΟ προκαλεί σε μεγαλόσχημους παράγοντες της Νέας Δημοκρατίας ο γαλάζιος παπαγάλος που χτυπάει οκτάωρα στα εισαγγελικά γραφεία καρφώνοντας σκανδαλώδεις συμβάσεις και εξοπλιστικά προγράμματα.

Πρόκειται για πρόσωπο-κλειδί σε δεκάδες συμβάσεις εξοπλιστικών προγραμμάτων και γνώστης των παρασκηνιακών διαπραγματεύσεων ανάμεσα στη SAIC και υπουργούς της τότε κυβέρνησης για την αλλαγή των όρων της σύμβασης που οδήγησε στο ξεμπλοκάρισμα των πληρωμών από το δημόσιο προς την κοινοπραξία.

Από τις καταθέσεις που έχει δώσει έχει κάψει δύο πρώην υπουργούς ενώ παράλληλα παράδωσε στη Δικαιοσύνη ντοκουμέντα φωτιά για σκανδαλώδεις συμβάσεις με εξοπλιστικά προγράμματα.

Ο γαλάζιος παπαγάλος όπως τον αποκαλούν στα εισαγγελικά γραφεία ρίχνει φως σε μια σειρά από σκανδαλώδεις συμβάσεις ενώ παράλληλα με τα στοιχεία που προσκομίζει ανοίγει δέκα ακόμα υποθέσεις δημοσίου συμφέροντος που αφορούν χαριστικές συμβάσεις για τις οποίες έπεσαν μίζες εκατομμυρίων ευρώ.

Το πρόβλημα για τη Νέα Δημοκρατία είναι ότι δεν μπορεί πλέον να κατηγορεί την κυβέρνηση και τους δικαστές ότι δήθεν στήνουν υποθέσεις για να θέσουν σε καθεστώς δικαστικής ομηρίας παράγοντες της Νέας Δημοκρατίας.

Γιατί δεν πρόκειται για κάποιο κουκουλοφόρο προστατευόμενο μάρτυρα αγνώστου ταυτότητας.

Αλλά για στέλεχος πρώτης γραμμής στη Νέα Δημοκρατία που στη συνέχεια αξιοποιήθηκε στην πλέον νευραλγική θέση κορυφαίου υπουργείου.

Από τα χέρια του πέρασαν διάφορες συμβάσεις και γι’ αυτό γνωρίζει λεπτομέρειες για τις συναλλαγές που γίνονται κάτω από το τραπέζι με μεσάζοντες και πολιτικούς.

Αλλωστε ο ίδιος είχε εμπλακεί σε δύσοσμες υποθέσεις και αναγκάστηκε να προχωρήσει συμβάσεις καθ’ υπόδειξη ισχυρών παραγόντων της τότε κυβέρνησης και του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες της KONTRA NEWS οι καταθέσεις του γαλάζιου παπαγάλου θα συνεχιστούν και την επόμενη εβδομάδα και στη συνέχεια θα γίνει παρέλαση μεγαλόσχημων παραγόντων από τα ανακριτικά γραφεία.

Τα πολιτικά πρόσωπα τα οποία καρφώνει με τις καταθέσεις του θα ελεγχθούν για το ξέπλυμα βρόμικου χρήματος που είναι αδίκημα διαρκές και δεν παραγράφεται αλλά και για παθητική δωροδοκία.

Από τα ανακριτικά γραφεία θα παρελάσουν ως ύποπτοι εκπρόσωποι ξένων εταιρειών και μεσάζοντες που εμπλέκονται στις σκανδαλώδεις συμβάσεις.

Οι εξελίξεις αναμένονται καταιγιστικές τις επόμενες μέρες τόσο σε σχέση με πολιτικά πρόσωπα που εμπλέκονται σε σκανδαλώδεις συμβάσεις όσο και για επιχειρηματικούς παράγοντες που θησαύρισαν ληστεύοντας το δημόσιο χρήμα.

Πηγή: https://www.kontranews.gr/POLITIKE/347649-Galazios-papagalos-kelaedaei-sten-Eisaggelia ΠΟΛΙΤΙΚΗ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...