Eυχάριστα νέα έρχονται για την υγεία του 17χρονου Βασίλη ο οποίος τραυματίστηκε τα ξημερώματα της Μ. Παρασκευής στον Γαλατά Ναυπακτίας όταν το δίκυκλο του συγκρούστηκε με άλογο στο δρόμο από Μεσολόγγι προς Κρυονέρι. Ο ανήλικος αναμένεται σήμερα να πάρει εξιτήριο από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων και να εξέλθει σε άριστη κατάσταση.

Θυμίζουμε ότι στο δίκυκλο είχε και συνεπιβάτιδα η οποία είχε χρειαστεί να νοσηλευτεί, όμως η υπόθεση είχε αίσιο τέλος και για τους δύο.

Τη λήψη άμεσων μέτρων προκειμένου να εξασφαλιστούν οι προϋποθέσεις ομαλής συμβίωσης των ανθρώπων και των άγριων αλόγων, ζητά  εξάλλου με επιστολή του προς τα συναρμόδια υπουργεία, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριος Φαρμάκης.

Στην επιστολή προς τους υφυπουργούς Ενέργειας & Περιβάλλοντος Γιώργο Αμυρά και Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων Σίμο Κεδίκογλου, ο Περιφερειάρχης τονίζει την επικινδυνότητα που προκύπτει από την ανεξέλεγκτη κυκλοφορία των άγριων αλόγων και παραπέμπει στον πρόσφατο τραυματισμό των δύο νέων ανθρώπων συνέπεια τροχαίου, όταν τα άλογα μετακινήθηκαν από την ορεινή περιοχή και βγήκαν προς αναζήτηση τροφής στην εθνική οδό Μεσολογγίου – Αντιρρίου.

Οι φωνές των κατοίκων του Γαλατά για ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα εδώ και πολλά χρόνια δεν εισακούγονται με αποτέλεσμα εκτός από τις ζημιές στις καλλιέργειες να συμβαίνουν πολύ συχνά σοβαρά σε πολλές περιπτώσεις ατυχήματα.

Στην κάμερα του nafpaktianews.gr μιλά αυτόπτης μάρτυρας κάτοικος του χωριού, που βρέθηκε στο σημείο,αλλά και ο Πρόεδρος της Κοινότητας Λευτέρης Μπαλωμένος.

Bίντεο οι δηλώσεις:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...