Γείτονας της Μαντόνα και της Lady Gaga ο ΓΑΠ!

Γείτονας της Μαντόνα και της Lady Gaga ο ΓΑΠ!
Μεγαλεία για τον πρώην πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου που θα πληρώνεται για να κάνει σεμινάρια  με θέμα την παγκόσμια κρίση.. Και δεν φτάνει αυτό, αλλά θα μένει στη Νέα Υόρκη με γείτονες αστέρες του Hollywood, καθώς ακόμα θα τρώει και θα πίνει τσάμπα!!!

Πόσα χρήματα θα πάρει για να διδάξει 7 φορές

Το Πανεπιστήμιο Columbia τον διαβεβαίωσε πως θα του εξασφαλίσει μια άνετη διαμονή από την 1η του Γενάρη μέχρι την 13η του Μάη, ενώ θα τον κάνει πλουσιότερο κατά 30.000 δολάρια!

Κι όλα αυτά για να διδάξει 7 φορές το σεμινάριο με τίτλο «Οι προσκλήσεις της δημοκρατίας και της διακυβέρνησης στην παγκόσμια κρίση-  Η περίπτωση της Ευρώπης και της Ελλάδας», όπου θα έχουν τη δυνατότητα μονάχα 20 ΤΥΧΕΡΟΙ να το παρακολουθήσουν!

Πως τον… αποκαλεί το Columbia

Ετοιμαστείτε να διαβάσετε το καλύτερο: Το πανεπιστήμιο διαφημίζει τον Γιώργο Παπανδρέου ως άνθρωπο που από τη θέση του ΠΑΣΟΚ έφερε ριζοσπαστικές αλλαγές στο κόμμα του, καθώς ακόμα και το γεγονός ότι βρίσκεται στη λίστα με τους 100 Global Thinkers για το 2010!! Ενώ το όνομα του συνοδεύεται με τον χαρακτηρισμό «η αυτού εξοχότης»!!

Ποιοι είναι οι γείτονές του στο Upper West Side

Γείτονές του στο Upper West Side στο ανατολικό Manhattan είναι η Lady Gaga, η Sarah Jessica Parker,  ο Bruce Willis, η Beyonce, η Madonna, ο Robert De Niro και άλλα μεγάλα ονόματα!

Το διαμέρισμα βρίσκεται σε 12όροφο κτίριο που ανήκει στο πανεπιστήμιο. Το σπίτι όπου διαμένει ο πρώην πρωθυπουργός  βρίσκεται στον 5ο όροφο και έχει θέα τον ποταμό Χάτσον….

Για να αντιληφθείτε το οικονομικό κομμάτι, το ενοίκιο για ένα διαμέρισμα με ένα υπνοδωμάτιο στην περιοχή αυτή ξεκινά από 1.500 ευρώ. Αν κάποιος θέλει να αγοράσει σπίτι 100 τετραγωνικών θα δώσει περισσότερα από 2 εκατομμύρια δολάρια!

Θα τα «τσεπώσει» από παντού ο Παπανδρέου

Δεν του έφταναν φαίνεται τα χρήματα και θα δώσει κι άλλη διάλεξη στο Όρεγκον!

Έχουμε και λέμε: Για να τον ακούσετε και να τον δείτε από κοντά:  Το φθηνότερο εισιτήριο κοστίζει 70 δολάρια και έχουν τη δυνατότητα να το αποκτήσουν όσοι έχουν τη φοιτητική ιδιότητα, ενώ το υψηλότερο αγγίζει τα  500 δολάρια και προορίζεται για τα μέλη του «World Affairs Council» που διοργανώνει τη διάλεξη!

Να τονίσουμε πως την ομιλία θα την….ανοίξει ο κύριος Παπανδρέου στις 26 Φεβρουαρίου και θα την κλείσει ο Δαλάι Λάμα στις 11 Μαΐου…

Και μαντέψτε το θέμα! Οικονομική κρίση….

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...