Γενέθλια για τον πρίγκιπα Χάρι – “Βροχή” ευχών από τους γαλαζοαίματους που… ξέχασαν τη Μέγκαν

Γενέθλια για τον πρίγκιπα Χάρι – “Βροχή” ευχών από τους γαλαζοαίματους που… ξέχασαν τη Μέγκαν
Γενέθλια για τον πρίγκιπα Χάρι -

Τα 36α του γενέθλια γιορτάζει σήμερα ο πρίγκιπας Χάρι ο οποίος θα τα γιορτάσει οικογενειακά, με τη σύζυγό του Μέγκαν Μαρκλ και τον γιο του Άρτσι στη Σάντα Μπάρμπαρα, στην Καλιφόρνια. Φυσικά οι γαλαζοαίματοι έσπευσαν να του ευχηθούν και πρώτοι απ’ όλους ο αδερφός του και η νύφη του, πρίγκιπας Ουίλιαμ και Κέιτ Μίντλετον. Μάλιστα, το ζευγάρι βρήκε έναν πολύ πρωτότυπο τρόπο ανεβάζοντας φωτογραφία στον λογαριασμό του Παλατιού του Κένσινγκτον όπου ο πρίγκιπας Χάρι κερδίζει την Κέιτ και τον Ουίλιαμ σε αγώνα δρόμου στο Ολυμπιακό Πάρκο στο Λονδίνο τον Φεβρουάριο του 2017.

Και στον λογαριασμό της βασιλικής οικογένειας στο twitter ανέβηκε φωτογραφία του πρίγκιπα σε δεξίωση στα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ όπου χαμογελά πλατιά στη γιαγιά του. Η φωτογραφία χρονολογείται από τον Ιούνιο του 2016. Επίσης, ο πατέρας του πρίγκιπας Κάρολος μοιράστηκε με τους ακολούθους του μία φωτογραφία του Χάρι από το 2014 και τους Αγώνες Invictus και ένα δεύτερο πορτρέτο του Χάρι.

Οι “γαλαζοαίματες” ευχές προκάλεσαν την άμεση αντίδραση των χρηστών των social media που σχολίασαν την επιλογή των φωτογραφιών του Χάρι καθώς απ’ όλες απουσιάζει η Μέγκαν Μαρκλ και οι περισσότερες είναι πριν ακόμη γνωρίσει τη σύζυγό του.

Πηγή: kontranews.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...