Γενική συνέλευση με καυτά θέματα στην Καλαβρούζα.

Το απόγευμα της Κυριακής πραγματοποιήθηκε η γενική συνέλευση στην κοινότητα Καλαβρούζας , παρουσία του Δημάρχου Ναυπακτίας κ. Γκίζα , των αντιδημάρχων κ. Τσουκαλά και κ. Τραχύλη , των δημοτικών συμβούλων κ. Δημητρόπουλου και κ. Καραδήμα καθώς και των προέδρων της Κάτω Βασιλικής κ. Βαλμά και Γαβρολίμνης κ. Φουσέκη.

Η γενική συνέλευση είχε μεγάλο ενδιαφέρον λόγω των γνωστών προβλημάτων με τις δεξαμενές ελαιοτριβείου στην περιοχή που έχουν κάνει την ζωή των κατοίκων δύσκολη αλλά και για την κατάσταση του οδικού δικτύου στην Άνω Καλαβρούζα.

Όσων αφορά το πρώτο θέμα έγινε ενημέρωση από τον πρόεδρο της κοινότητα Νίκο Καλαβρουζιώτη προς τους παρευρισκόμενους λέγοντας οτι αναμένεται απόφαση του ΣΤΕ για το θέμα με τις δεξαμενές. Από την πλευρά της η δημοτική αρχή δια στόματος του κ. Γκίζα τόνισε ότι είναι στο πλευρό των κατοίκων της περιοχής και είναι έτοιμοι να κάνουν παρέμβαση. Επίσης ο πρόεδρος της κοινότητας ευχαρίστησε την πρώην αλλά και την νυν δημοτική αρχή για την στάση και την συμπαράσταση στο συγκεκριμένο θέμα

Οι δεξαμενές μετά την ένσταση που έχει γίνει έχουν αναστείλει την λειτουργία τους και αναμένεται η απόφαση του ΣΤΕ που θα ξεκαθαρίσει το θέμα καθώς η κατάσταση είναι ανυπόφορη διότι βρίσκονται πολύ κοντά σε οικισμό.

Όσον αφορά το οδικό δίκτυο στην Άνω Καλαβρούζα έγινε ενημέρωση και εντός των ημερών θα ξεκινήσει η αποκατάσταση του δρόμου από την Ρίζα έως και την Άνω Καλαβρούζα από τις εταιρείες που κατασκεύασαν τα αιολικά πάρκα.

Επίσης συζητήθηκαν και ιεραρχήθηκαν τα θέματα του τεχνικού προγράμματος του 2020. Ενημέρωση έγινε για τα ανταποδοτικά από τις ανεμογεννήτριες που έχουν τοποθετηθεί στην Καλαβρούζα και το όφελος της κοινότητας αλλά και των καταναλωτών από αυτές.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...