Γενική συνέλευση με μεγάλο ενδιαφέρον στην Γαβρολίμνη. Βίντεο – Φωτο

Ο καταρτισμός του νέου τεχνικού προγράμματος για το 2020 ετοιμάζεται σιγά σιγά από τις περισσότερες κοινότητες του δήμου μας με γενικές συνελεύσεις που κάνουν οι πρόεδροι.

Την Τετάρτη πραγματοποιήθηκε η γενική συνέλευση της κοινότητας Γαβρολίμνης παρουσία του δημάρχου Ναυπακτίας κ. Γκίζα καθώς και των αντιδημάρχων κ. Τσουκαλά και κ. Τραχύλη αλλά και των προέδρων των κοινοτήτων Κάτω Βασιλικής και Καλαβρούζας κ. Βαλμά και κ. Καλαβρουζιώτη. Σημαντική ήταν η παρουσία των πολιτών που γέμισαν την αίθουσα συνεδριάσεων του τέως δημαρχείου Χάλκειας.

Ο πρόεδρος της κοινότητας Αντώνης Φουσέκης στον χαιρετισμό του ευχαρίστησε όλους όσους βρέθηκαν στην γενική συνέλευση και στην ομιλία του αναφέρθηκε στην πενταετία που πέρασε αλλά και σχολίασε ιδιαίτερα για την πρώτη γενική συνέλευση μετά από χρόνια όπως είπε. Επίσης αναφέρθηκε για την πρόταση του για κοινή χρήση του κοινοτικού καταστήματος με τον πολιτιστικό σύλλογο και για την απόφαση του συλλόγου να αποχωρήσει νοικιάζοντας άλλο χώρο. Ο πρόεδρος ξεκαθάρισε ότι δεν είπε ποτέ να φύγει και ζήτησε να ξεκαθαριστεί ότι ποτέ δεν αρνήθηκε να το χρησιμοποιήσει ο σύλλογος.

Το λόγο γι αυτό το θέμα πήρε ο Ηλίας Μαστραπάς ως εκπρόσωπος του συλλόγου ο οποίος ξεκαθάρισε ότι ο λόγος που ο σύλλογος μετακόμισε ήταν ότι δεν μπορούσε να συνυπάρχουν σε ένα τόσο μικρό χώρο σύλλογος και κοινότητα.

Στην συνέχεια ακολούθησε συζήτηση και προτάσεις των πολιτών για τον καταρτισμό του τεχνικού προγράμματος 2020

Δείτε το μεγαλύτερο μέρος της γενικής συνέλευσης καθώς και φωτογραφίες



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...