Γεννηματά: Αναγκαία η ουσιαστική διαπραγμάτευση του κόστους εξυπηρέτησης του χρέους

«Το 3,5% δεν είναι σε καμία περίπτωση εφικτό»…

Η χώρα έχει στην πιο κρίσιμη περίοδο της, την χειρότερη κυβέρνηση της μεταπολίτευσης, σημείωσε, η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Φώφη Γεννηματά.

Η κ. Γεννηματά κατηγόρησε για καθυστερήσεις και «δήθεν αριστερές κορώνες» την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, που «χάνει χρόνο, δημιουργώντας μόνη της αδιέξοδα και στο τέλος λέει ‘ναι σε όλα’».

Ο κ. Τσίπρας κατέληξε από «δήθεν επαναστάτης, υποτακτικός και, αλυσοδένοντας την χώρα γίνεται συνεργός», σχολίασε, μιλώντας στον ΣΚΑΪ,

Χαρακτηρίζοντας «αχρείαστο, απάνθρωπο και αντιπαραγωγικό» το 3ο μνημόνιο, η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ απέδωσε την υπογραφή του στις «τυχοδιωκτικές» πολιτικές των πρώτων έξι μηνών της διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ και, πιο συγκεκριμένα, της πολιτικής Βαρουφάκη.

Για τους στόχους των πρωτογενών πλεονασμάτων, η κα Γεννηματά εκτίμησε πως το 3,5% δεν είναι σε καμία περίπτωση εφικτό, προβλέποντας μόνιμη οικονομική ύφεση, μετά το 2018.

Για την αλλαγή της προοπτικής, η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης έθεσε ως προϋπόθεση την «ουσιαστική διαπραγμάτευση του κόστους εξυπηρέτησης του χρέους», για την οποία απαιτείται «ισχυρή κυβέρνηση εθνικής συνεννόησης».

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...