Γεννηματά: Ελιτίστικες κινήσεις που διασπούν, δεν έχουν καμία τύχη

Μήνυμα για την αναγκαιότητα επίτευξης ενότητας στην Κεντροαριστερά έστειλε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά, κατά τη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος, αναμένοντας την πρώτη δημόσια τοποθέτηση του Ευάγγελου Βενιζέλου για τη σύμπραξη της Δημοκρατικής Συμπαράταξης με τον Γιώργο Παπανδρέου.

«Ελιτίστικες κινήσεις που διασπούν και αποδυναμώνουν, που αντιστρατεύονται και δεν υπηρετούν την συνοχή και τη δυναμική της παράταξης, δεν έχουν καμιά απήχηση στην κοινωνία. Δεν έχουν καμία τύχη», σημείωσε με νόημα.

Πάντως, παράλληλα ξεκαθάρισε ότι δεν μοιράζει συγχωροχάρτια σε κανέναν, συμπληρώνοντας πως «όλοι έχουμε κριθεί και συνεχίζουμε να κρινόμαστε από τους πολίτες».

Η Φώφη Γεννηματά υπογράμμισε ότι «είναι η ώρα της ενότητας της Κεντροαριστεράς, τονίζοντας: «Δεν μένουμε στο χθες, σε ό,τι μας χώρισε, στις διαφορές και τις αντιδικίες μας. Ξεπερνάμε το εγώ μας για να θέσουμε το εμείς πάνω από όλα».

Σε ένα ακόμη μήνυμά της, με πιθανούς αποδέκτες την Άννα Διαμαντοπούλου, τον Γιάννη Ραγκούση και τον Γιώργο Φλωρίδη που ανακοινώνουν σήμερα από τη Θεσσαλονίκη νέο πολιτικό φορέα, σημείωσε ότι «ιδιαίτερα στελέχη που τιμήθηκαν από το ΠΑΣΟΚ επί σειρά ετών έχουν ηθική υποχρέωση να ενώσουν τις δυνάμεις τους μαζί μας».

«Το ΠΑΣΟΚ και πάλι δυνατό, ενωμένο, διεκδικεί μέσα από την Δημοκρατική Συμπαράταξη, το ρόλο του καταλύτη, του αποφασιστικού παράγοντα για τις πολιτικές εξελίξεις στην πατρίδα μας», επεσήμανε η Φώφη Γεννηματά.

Ακόμα, η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ πρόσθεσε: «Δεν διεκδικούμε απλά την ενίσχυση των δυνάμεων μας. Διεκδικούμε να γίνουμε εμείς το μεγάλο, το προοδευτικό ρεύμα πλειοψηφίας που θα επηρεάσει καθοριστικά τις εξελίξεις στην πατρίδα μας. Που θα επιβάλλει την εθνική συνεννόηση και θα εγγυηθεί ότι η πορεία εξόδου από την κρίση θα γίνει πράξη».

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...