Γεννηματά: Η ανεργία και οι φόροι αποτελούν εφιάλτη για τους πολίτες

«ΤΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ, ΒΙΩΝΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΤΙΣ ΔΡΑΜΑΤΙΚΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗΣ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΠΙΛΟΓΩΝ ΤΗΣ»

«Ο ανασχηματισμός, η αλλαγή ή η ανακύκλωση κάποιων προσώπων, δεν μπορεί να σώσει μια Κυβέρνηση που είναι πολιτικά χρεοκοπημένη και κοινωνικά απομονωμένη», τόνισε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Φώφη Γεννηματά.

«Η Ελληνική Οικονομία, η πραγματική οικονομία και τα νοικοκυριά, βιώνουν σήμερα τις δραματικές συνέπειες της Κυβερνητικής ανικανότητας και των επιλογών της που πισωγύρισαν την Οικονομία και οδήγησαν στο 3ο Μνημόνιο», επισήμανε η Φώφη Γεννηματά.

«Αποδεικνύεται ότι ο κ. Τσίπρας είναι ολοκληρωτικά δέσμιος του ακροδεξιού συνέταιρου του, του κ. Καμμένου και των εσωκομματικών του ισορροπιών», σημείωσε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, αναφερόμενη στον ανασχηματισμό.

«Ο ανασχηματισμός, η αλλαγή ή η ανακύκλωση κάποιων προσώπων, δεν μπορεί να σώσει μια Κυβέρνηση που είναι πολιτικά χρεοκοπημένη και κοινωνικά απομονωμένη», ανέφερε χαρακτηριστικά η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.

«Κανείς πια δεν μπορεί να περιμένει τίποτε από τους ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ. Αντίθετα η αδυναμία εξόδου από τα μνημόνια και την κρίση, η ανικανότητα και αναποτελεσματικότητα της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ επιδεινώνουν την κατάσταση», κατέληξε η Φώφη Γεννηματά.

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...