Γεννηματά: Η ασφάλεια των πολιτών είναι θεμελιώδες δικαίωμα

«ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΥΠΟΒΑΘΜΙΖΕΤΑΙ ΔΙΑΡΚΩΣ»

Με τον Δήμαρχο Αθηναίων Γιώργο Καμίνη, συναντήθηκε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Φώφη Γεννηματά, στα κεντρικά γραφεία του ΠΑΣΟΚ.

«Για μας το δικαίωμα της ασφάλειας των πολιτών είναι θεμελιώδες και αυτό σημαίνει καμία ανοχή στην παραβατικότητα, στη βία, στην εγκληματικότητα», τόνισε η Φώφη Γεννηματά.

Μετά τη συνάντηση η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Ο δήμαρχος μας ενημέρωσε για την κοινωνική πολιτική του Δήμου, για τις αναπτυξιακές πρωτοβουλίες που έχει λάβει και μπορούν να αναβαθμίσουν πραγματικά την Πρωτεύουσα και να δημιουργήσουν θέσεις εργασίας.

Βεβαίως είχαμε και την ευκαιρία να συζητήσουμε και για τα πολύ σοβαρά προβλήματα της πόλης. Το κέντρο της Αθήνας με ευθύνη και της Κυβέρνησης υποβαθμίζεται διαρκώς, δημιουργούνται θύλακες ανομίας και παραβατικότητας και δυστυχώς καθιερώνεται άβατο σε πολλές περιοχές.

Για μας το δικαίωμα της ασφάλειας των πολιτών είναι θεμελιώδες και αυτό σημαίνει καμία ανοχή στην παραβατικότητα, στη βία, στην εγκληματικότητα. Έχει λοιπόν υποχρέωση η Κυβέρνηση να αντιδράσει άμεσα και να λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα. Η Αθήνα να είναι ασφαλής πόλη.

Έχουμε πολλές φορές μιλήσει για τις ικανότητες και τα αντανακλαστικά του Υπουργού Δημοσίας Τάξης. Όμως είναι ευθύνη συνολικά της Κυβέρνησης να αντιμετωπίσει τα ζητήματα που αφορούν την ασφάλεια των πολιτών στην Αθήνα.

Εμείς θα είμαστε στο πλευρό του Δήμου και του Δημάρχου και θα αναλάβουμε όλες τις αναγκαίες πρωτοβουλίες. Είμαστε αποφασισμένοι να φέρουμε τα θέματα και στην Βουλή».

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...