Γεννηματά: Το πάλεψα σκληρά με τον καρκίνο, δεν ήθελα να μεγαλώσουν τα παιδιά μου χωρίς μάνα

Φανερά ευδιάθετη και χαλαρή παρουσιάστηκε η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Φώφη Γεννηματά, σε πρωινή εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού Alpha όπου μίλησε για τον πατέρα της, τα παιδιά της, αλλά και την προσωπική της μάχη με τον καρκίνο, σε μια διαφορετική συνέντευξη.

Η κ. Γεννηματά άφησε για λίγο στηn άκρη το αυστηρό στιλ που θα πρέπει να επιδεικνύει μια πολιτικός, πόσο μάλλον αρχηγός κόμματος, για να μιλήσει σε μια πιο ανάλαφρη συνέντευξη, απαντώντας ακόμη και για την καθημερινότητ;a της ως… νοικοκυρά.

Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, μιλώντας σε πρωινή εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού Alpha, ρωτήθηκε για τον αείμνηστο πατέρα της, Γιώργο Γεννηματά, τα τρία παιδιά της αλλά και, όπως ήταν φυσικό, την πολιτική.

«Έχω τρία παιδιά, 19, 12,5 και 11. Δυο κορίτσια κι ένα αγόρι. Η ισορροπία στην προσωπική μου ζωή με γεμίζει για να κάνω ό,τι κάνω. Η Αιμιλία σπουδάζει στη Γλασκώβη αρχιτεκτονική. Παντρεύτηκα τον πρώτο μου σύζυγο πολύ μικρή, στα 22, δεν ξέρω καν πώς το έκανα αυτό. Ήμασταν μαζί από φοιτητές», είπε.

Μιλάει και για τοn δεύτερο σύζυγό της: «Ήταν έρωτας. Ο Ανδρέας είναι οδοντίατρος, εγώ έχω θέμα με τους οδοντιάτρους. Όταν τον πρωτογνώρισα και μου είπε τι δουλειά κάνει, είπα “είναι δυνατόν;”».

Για τον πατέρα της και όσα της λείπουν από εκείνον:  «Μου λείπουν… όλα από τον πατέρα μου, η ζεστασιά, η αγκαλιά, το χαμόγελο, το μυαλό, η ανθρωπιά, ο παππούς που χρειάζονταν τα παιδιά μου. Μέσα σε επτά μήνες έχασα και τους δύο γονείς μου. Ο καρκίνος χτύπησε κι εμένα και την αδερφή μου. Το πάλεψα σκληρά. Η μικρή μου κόρη ήταν δύο χρονών, δεν άντεχα να μεγαλώσουν τα παιδιά μου χωρίς μάνα. Είπα θα το παλέψω. Πέρασαν εννέα χρόνια και είμαι εδώ».

Για την καθημερινότητά που όπως κάθε ελληνίδα νοικοκυρά έτσι κι εκείνη παρακολουθεί τις προσφορές «Με τρία παιδιά είναι δύσκολο».

Για τον Αλέξη Τσίπρα: «Δυστυχώς απογοήτευση και λέω δυστυχώς γιατί είναι νέος άνθρωπος και θα περίμενες να φέρει φρεσκάδα. Αρκέστηκε να πάρει το πιο παλιό από το πιο παλιό».

Για τον Πάνο Καμμένο: «Δεν είναι κατάλληλος άνθρωπος για τη θέση στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας. Χρειάζεται αποφασιστικότητα και όχι ψευτοπαλικαρισμοί για να αντιμετωπίσουμε τον Ερντογάν».

Πηγή: http://www.kontranews.gr/POLITIKE/283429-Gennemata-To-palepsa-sklera-me-ton-karkino-den-ethela-na-megalosoyn-ta-paidia-moy-choris-mana ΠΟΛΙΤΙΚΗ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...