Γερμανίδα πέρασε τρεις νύχτες με άντρα σε ξενοδοχείο, έκανε το παιδί του, αλλά δεν ξέρει πώς τον λένε!

Έζησε μία ερωτική περιπέτεια, που διήρκεσε τρεις νύχτες με έναν άνδρα σε ξενοδοχείο του Μονάχου, αλλά δεν ήξερε τίποτα άλλο πέρα από το μικρό του όνομα.

Ωστόσο, όταν μετά από εννέα μήνες απέκτησε παιδί, μήνυσε το ξενοδοχείο επειδή δεν της αποκάλυψε το επώνυμο και τα υπόλοιπα στοιχεία του άνδρα, που ισχυρίζεται πως είναι ο πατέρας του γιου της.

Ήταν Ιούνιος του 2010 όταν η γυναίκα έζησε αυτή την περιπέτεια με έναν άνδρα που ισχυρίζεται ότι τον έλεγαν Μάικλ. Εννέα μήνες μετά, γέννησε τον Τζόελ, που πιστεύει ότι είναι γιος του ερωτικού της παρτενέρ. Το πρόβλημα όμως ήταν ότι δεν γνώριζε το επώνυμό του.

Όπως αναφέρει το The Local, η γυναίκα αποφάσισε να απευθυνθεί στη διοίκηση του ξενοδοχείου προκειμένου να πάρει τα στοιχεία του και να καταφέρει να τον εντοπίσει ώστε να αναγνωρίσει το παιδί. Όμως το ξενοδοχείο ισχυρίστηκε ότι δεν είχε καμία υποχρέωση να παραδώσει προσωπικά στοιχεία πελάτη του.

Την περίοδο που η γυναίκα διέμεινε στο ξενοδοχείο, υπήρχαν τέσσερις συνολικά πελάτες με το όνομα Μάικλ. Από τη στιγμή που η καταγγέλλουσα δεν γνώριζε το επώνυμό του, η διοίκηση δεν μπορούσε να διασταυρώσει τα στοιχεία του.

Η γυναίκα αποφάσισε να καταθέσει μήνυση σε βάρος του ξενοδοχείου, όπως αναφέρει η Abendzeitung, ωστόσο το δικαστήριο απέρριψε τελικά τον ισχυρισμό της, αναφέροντας ότι δεν είχε το δικαίωμα να απαιτήσει να της γνωστοποιηθούν προσωπικά δεδομένα.

Σύμφωνα με τη δικαστική απόφαση, το δικαίωμα του πιθανού πατέρα στην αυτοδιάθεση των προσωπικών του στοιχείων -όπως επίσης και το δικαίωμά του να προστατεύσει την οικογένεια ή τον γάμο του- είναι σημαντικότερο από το δικαίωμα της γυναίκας να αποκτήσει στήριξη για το παιδί της και να προστατεύσει την οικογένειά της.

Το δικαστήριο έκρινε παράλληλα ότι οι τέσσερις υποψήφιοι πατεράδες, με το όνομα Μάικλ, έχουν δικαίωμα στην ιδιωτικότητά τους, κάτι που σημαίνει ότι δεν θα πρέπει να αποκαλυφθούν οι σεξουαλικές τους επαφές. Θα πρέπει οι ίδιοι να μπορούν να καθορίσουν πώς και σε ποιον θέλουν να αποκαλύψουν τα συγκεκριμένα στοιχεία.

Ακόμη, το δικαστήριο έθεσε σε αμφισβήτηση ακόμη και τον ισχυρισμό της γυναίκας ότι το όνομα του εραστή της ήταν Μάικλ, επισημαίνοντας ότι μπορεί να μην ήξερε καν αυτό.

Πηγή: http://www.kontranews.gr/KOSMOS/281940-Germanida-perase-treis-nychtes-me-antra-se-xenodocheio-ekane-to-paidi-toy-alla-den-xerei-pos-ton-lene ΚΟΣΜΟΣ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...