Γερμανοί κτηνοβάτες και άλλες εκδηλώσεις πολιτισμού

Γερμανοί κτηνοβάτες και άλλες εκδηλώσεις πολιτισμού
Οι  εκπλήξεις  από  την χώρα του ΧΙΤΛΕΡ συνεχίζονται χωρίς έλεος , χωρίς μέτρο, με εκπλήξεις και παραλογισμούς.
Του Ευάγγελου Ραφτόπουλου

Σχεδιάζεται  η ψήφιση νόμου που θα απαγορεύει την συνεύρεση ανθρώπων με ζώα.

Ένας νόμος που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων ‘ζωώφιλων’ που ικανοποιούσαν τις σεξουαλικές τους ορέξεις , επιδιδόμενοι σε τρυφερές περιπτύξεις με αρνάκια, σκυλάκια, κοτούλες, κατσικάκια και πιθανόν και με άλλα πιο μεγαλόσωμα ζώα.

Φαίνεται ότι  η αντίληψη περί σχέσεων στην χώρα των κατακτητών και των  υπέρτερων  εμπεριέχει  και το άγριο και αχαλίνωτο σεξ , είτε αφορά  σε ανθρώπους είτε σε ζώα.

Εκατό τουλάχιστον χιλιάδες Γερμανοί διατηρούν μόνιμες σεξουαλικές σχέσεις με τρυφερά pets , σχέσεις που τιμωρούνται μόνο σε περιπτώσεις τραυματισμού τους.

Η επικράτηση της Άρειας φυλής επιβεβαιώνεται  με την  σεξουαλική επιβολή σε ανήλικους στις χώρες της Άπω Ανατολής , με  ανερμάτιστες δηλώσεις των κυβερνώντων για τους Έλληνες εταίρους,με άνομες συνευρέσεις με ανυπεράσπιστα ζώα.

Ο πολιτισμός των Γερμανών ,ο πολυδιαφημιζόμενος και θρυλούμενος, η υποδειγματική πειθαρχία –μέσο επιβολής και όχι έμφυτη αρετή- είναι αρκετοί για να τους κατατάσσουν πρώτους σε αντιπάθεια  και φθόνο παγκοσμίως.

Η εκμετάλλευση των λαών από τους Γερμανούς, τα τεράστια κέρδη που αποκομίζουν, η άρνηση πληρωμών επανορθώσεων στην Ελλάδα –πάντοτε με την συμβολή των Ελληνικών Κυβερνήσεων-, η στυγερή υπεροψία που τους διακρίνει , καθιστούν αναπόφευκτο τον αποκλεισμό των προιόντων τους, τουλάχιστον από όλους τους Έλληνες.

Τέλος ο χαρακτηρισμός P.I.G.S  , που το ένα τέταρτο του οποίου μας αφορά, με περίσσια ζωώδη ηδονή τους τον επιστρέφουμε σε ολόκληρο.

ΣΚΕΨΕΙΣ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...