Γεροντόπουλος σε ΣΥΡΙΖΑ: “Δεν είναι εφημερίδα η Αυγή -Να την κάψετε” (Bίντεο)

Γεροντόπουλος σε ΣΥΡΙΖΑ:
Συνεχίζεται η σκληρή κόντρα μεταξύ του ΣΥΡΙΖΑ και της Νέας Δημοκρατίας, καθώς μετά τις κατηγορίες της ΝΔ περί τρομοκρατίας, ο υφυπουργός Εξωτερικών Ακης Γεροντόπουλος προχώρησε σε μια πρωτοφανή δήλωση, προτρέποντας τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ να κάψουν οι ίδιοι την κομματική εφημερίδα «Αυγή».

Απευθυνόμενος στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Κωνσταντίνο Μπάρκα λίγο μετά την ανακοίνωση της ΝΔ στην οποία κατηγορεί την αξιωματική αντιπολίτευση για σχέσεις με την τρομοκρατία, ο Ακης Γεροντόπουλος μιλώντας στον ΣΚΑΪ επιτέθηκε στην Αυγή λέγοντας πως «δεν είναι εφημερίδα αυτή» και συμπλήρωσε λέγοντας στον Κωνσταντίνο Μπάρκα πως «εσείς οι ίδιοι πρέπει να την κάψετε».

Μπάρκας: Τα καψίματα ανήκουν στον Μεσαίωνα- Να κάψετε τα δικά σας φυλλάδια

Από την πλευρά του, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ επιτέθηκε στον υφυπουργό Εξωτερικών, λέγοντας του πως τα καψίματα ανήκουν στον Μεσαίωνα, ενώ τον προέτρψε να κάψει τα έντυπα της Νέας Δημοκρατίας.

Αποτέλεσμα ήταν, ο Ακης Γεροντόπουλος να «μαζέψει» τις δηλώσεις του και να πει στον κ. Μπάρκα πως εννοούσε ότι ο ίδιος ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να ακυρώσει την πολιτική «που δημιουργεί προβλήματα και στην Ελλάδα και το κόμμα σας».

{youtube}3CTirqorAag{/youtube}

ΠΟΛΙΤΙΚΗ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...