Γεύσεις με ονομασία προέλευσης

Γεύσεις με ονομασία προέλευσης
Γεύσεις με ταυτότητα και ιστορία, προϊόντα του Βορείου Έβρου και των ανθρώπων του θα απολαύσουν οι επισκέπτες του 2ου Φεστιβάλ «Θράκης Γεύσεις», στις 7, 8 και 9 Ιουνίου στον Πευκώνα της Νέας Ορεστιάδας.

Κρασιά, γαλακτοκομικά, αναψυκτικά, ούζο, καβουρμάς, τραχανάς, σπαράγγια αλλά και σκόρδα και πολλά άλλα παραδοσιακά προϊόντα, θα προσφερθούν στους επισκέπτες από τις επιχειρήσεις του Βορείου Έβρου, οι οποίες θα εκθέσουν τα προϊόντα τους σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, στον Πευκώνα.

Το Φεστιβάλ διοργανώνουν ο Σύνδεσμος Βιοτεχνών Βιομηχάνων Βορείου Έβρου και η Ένωση Επαγγελματιών Βιοτεχνών Ορεστιάδας & Περιφέρειας, υπό την αιγίδα του Επιμελητηρίου Έβρου, της Περιφερειακής Ενότητας Έβρου και του Δήμου Νέας Ορεστιάδας.Η εκδήλωση απευθύνεται στο ευρύ καταναλωτικό κοινό, αλλά και στους επαγγελματίες, με στόχο να αναδειχθεί η ταυτότητα, το διατροφικό πρότυπο και τα προϊόντα που αποτελούν τους πρεσβευτές της γαστρονομίας της Θράκης.

Το Φεστιβάλ θα περιλαμβάνει πολλές παράλληλες εκδηλώσεις, μεταξύ των οποίων ημερίδα για την ανάδειξη της τοπικής γαστρονομίας, συναντήσεις επιχειρηματιών, εκδηλώσεις για παιδιά, δράσεις μαγειρικής και μουσικά δρώμενα.

ΖΩΗ ΚΑΙ ΣΤΥΛ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...