Γιάννης Αντετοκούνμπο: Ειρωνική ανάρτηση των Νιγηριανών

Την ενόχληση της εθνικής ομάδας μπάσκετ ανδρών της Νιγηρίας προκάλεσε η τελευταία ανάρτηση του Γιάννη Αντετοκούνμπο στο Twitter. 

O πρωταθλητής του NBA ανέβασε μια φωτογραφία μαζί με τα αδέλφια του, Θανάση, Κώστα, Άλεξ, με τη νέα εμφάνιση της εθνικής ομάδας της Ελλάδας και έγραψε: «ευλογημένος που το κάνουμε αυτό μαζί».

Αυτό ενόχλησε τους Νιηγηριανούς και συγκεκριμένα την εθνική ανδρών τους, οι οποίοι απάντησαν ειρωνικά στον Γιάννη. Ανέβασαν μια φωτογραφία με ένα παιδάκι να κοιτά με απορία και στη  συνέχεια  έβαλαν τα στιγμιότυπα από το παιχνίδι  του Προολυμπιακού τουρνουά του 2012 στο Καράκας, όπου οι Νιγηριανοί απέκλεισαν την Ελλάδα και έγραψαν:  «Τυχαία βρήκαμε αυτά τα στιγμιότυπα. Η Νιγηρία νίκησε την Ελλάδα το 2012 στο Προολυμπιακό».

νεο

Δεν σταμάτησαν όμως εκεί και έγραψαν στο Twitter: «Τέλος πάντων, από τη στιγμή που είσαι εκεί, τα πραγματικά παιδιά της Νιγηρίας επιστρέφουν στις 25 Αυγούστου με τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Σιγουρέψου ότι θα μας παρακολουθήσεις».

γιαννισ

Η οικογένεια του Γιάννη είναι από την Νιγηρία αλλά τόσο αυτός όσο και τα αδέλφια του θεωρούν πατρίδα τους την Ελλάδα και έχουν αποφασίσει εδώ και χρόνια να παίζουν για την εθνική μας ομάδα. 

Ο Γιάννης γεννήθηκε το 1994 στην Αθήνα και μεγάλωσε στην Ελλάδα. Οι γονείς του έφυγαν το 1991 από το Λάγος για να αναζητήσουν μια καλύτερη ζωή στη χώρα μας. Στο NBA και στο παγκόσμιο μπάσκετ είναι γνωστός ως «Greek Freak».

protothema.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...