Κληθήκατε και ψηφίσατε την αγορά των tablet ανέφερε σε στιγμή της συζήτησης για τις μεταλλικές καρδιές ανακύκλωσης ο αντιδήμαρχος Ντ.Τσουκαλάς προς τον επικεφαλής της ΑΔΚΝ Γιάννη Μπουλέ,ως προέκταση της συζήτησης.Για να λάβει την απάντηση του πρώην δημάρχου ότι τόσο ο ίδιος (ο κ.Τσουκαλάς) όσο και ο δήμαρχος τον παραπλάνησαν στο θέμα των διαθέσιμων τεμαχίων των εν λόγω συσκευών που κυκλοφορούσαν στην αγορά.

Με διαβεβαιώνατε ότι από την εν λόγω συσκευή υπήρχε μόνο ένα κομμάτι με την τιμή αυτή,αλλά κατόπιν έρευνας διαπιστώπηκε ότι υπήρχε επάρκεια συσκευών πάντα στην ίδια τιμή απάντησε ο πρώην δήμαρχος,καταλογίζοντας στον κ.Τσουκαλά και στο δήμαρχο την ευθύνη της παραπλάνησης

Με όλες τις σύννομες διαδικασίες έγινε η προμήθεια των συσκευών κατόπιν των σχετικών μειωδοτικών προσφορών ανέφερε ό κ. Τσουκαλάς.Κανείς δε ρώτησε με ποίο τρόπο μπορούσε να γίνει η προμήθεια,ούτε τον τρόπο με τον οποίο πληρώνονται οι συσκευές αυτές.Ωστόσο,η όποια διαφορά υπήρξε,αφορούσε για την εξόφληση επί τοις μετρητοίς κάτι που δεν συνηθίζει ο δήμος.

Επιλέξαμε τους Ναυπάκτιους για την προμήθεια και η “καραμέλα” των tablet θα πρέπει να τελειώσει κάποια στιγμή ανέφερε ο κ.Τσουκαλάς.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...