Γιάννης Παγανιάς: “Oυδέποτε κρέμασα το Promo Fight 2″

Ο  (Aγρινιώτης) Γιάννης Παγανιάς ανέβασε στο προφίλ του στο Facebook την εξής τοποθέτηση σε ότι αφορά την αποχώρησή από το «Τόφαλος», πριν να ολοκληρωθεί η διοργάνωση “Promo Fight 2″:

«Με λύπη μου και πλήρη ειλικρίνεια ζητώ συγγνώμη από το φίλαθλο κοινό της Πάτρας, τους αθλητές και τους προπονητές, που δεν ολοκληρώθηκε η διοργάνωση «Promo Fight 2». Σας δηλώνω ότι ουδέποτε κρέμασα την διοργάνωση «Promo Fight», πήρα όπως είπαν τα λεφτά και έφυγα!

Λόγω της απογοήτευσης που ένιωσα από την μικρή προσέλευση του κοινού, καθώς ως ευκολόπιστος πίστεψα τις μεγάλες υποσχέσεις πολλών «φίλων», ένιωσα έντονη αδιαθεσία και με μετέφεραν οι οικείοι μου σε ιδιωτικό νοσοκομείο. Κανένας δεν έδωσε εντολή να μην ολοκληρωθεί η διοργάνωση.

Το «προνόμιο» αυτό το πήρε μόνη της η παρουσιάστρια που προφανώς ξέχασε την 5 αστέρων φιλοξενία που της παρείχα μια εβδομάδα στην Πάτρα! Από το «Promo Fight 1» όλοι οι αθλητές πληρώθηκαν και πριν την αποχώρησή μου από το «Τόφαλος» το 80% των εμπλεκομένων είναι ήδη προπληρωμένοι!

Με πλήρη ειλικρίνεια σας δηλώνω ότι κατά την αποχώρησή μου είχα μαζί μου 60 ευρώ και μόνο και ρωτώ: Γιατί να «εξαφανιστώ» για 3-4.000 ευρώ που απέμεναν για να ολοκληρωθούν οι πληρωμές;! Με πικρία, αλλά και πλήρη γνώση δηλώνω ότι αποχωρώ από τον χώρο!!

www.thebest.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...