Γιατί έγινε πρώτο trend στο twitter το #free_teletai_mpouk

Άδωνις Γεωργιάδης: Ενώνω τη φωνή μου με όσους θέλουν να επανέλθει – Ποιος είναι ο λογαριασμός που «κατέβηκε» από το twitter

Με σύνθημα #free_teletai_mpouk δεκάδες επώνυμοι και ανώνυμοι Έλληνες χρήστες ζητούν να επιστρέψει στα βιτριολικά– αλλά αγαπημένα- σχόλιά του ο λογαριασμός «Τελεταί Μπούκουρας», ένας από τους πιο ενεργούς σε καθημερινή βάση στην ελληνική εκδοχή του twitter.

Παρότι ο … Μπούκουρας φημίζεται για το μαύρο χιούμορ του, οι ατάκες του γράφουν ιστορία στα ελληνικά κοινωνικά δίκτυα, αφού 7.867 σχόλια (!) γράφτηκαν μόνο χθες με αίτημα την ολική επαναφορά του στην διαδικτυακή κανονικότητα.

Μετά το ψηφιακό κίνημα διαμαρτυρίας, αφού το προφίλ «Τελεταί Μπούκουρας» που είναι ο διαδικτυακός λογαριασμός στο twitter του ομώνυμου γραφείου τελετών,μετρά περισσότερους από 25.000 ακολούθους, στο πλευρό του διαχειριστή του, Αλκίνοου Μπούκουρα τάχθηκαν ανοιχτά ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης και το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ και αδελφός του Δημήτρη Τζανακόπουλου, Αντώνης Τζανακόπουλος. Στον κ. Γεωργιάδη είχε αναφερθεί ονομαστικά ο λογαριασμός μια ημέρα πριν, τουιτάροντας «Κύριε @AdonisGeorgiadis καλησπέρα».

kalispera_georgiadi
adonismpouk
tzanakopoulos

«Έχουμε και λέμε. Ο λογαριασμός έπεσε από μαζικές αναφορές (υπάρχουν σκρινς) λόγω της αυθόρμητης καλησπέρας στον Υπουργό Ανάπτυξης. Φαντασθείτε να λέγαμε και καλυνύχθα. Η επιτομή της φασισθικής ιντερνετικής συμπεριφοράς που λέγεται report θα αναλυθεί εις έτερο τουϊ.» ανακοίνωσε από πλευράς του ο λογαριασμός, για να εξηγήσει την απουσία του.

Δείτε ορισμένες από τις αντιδράσεις για το #free_teletai_mpouk

mpouk3
mpouk1
mpouk2
mpouk5
mpouk4

Πάντως ο υπουργός Ανάπτυξης δεν είναι ο μόνος υπουργός, τον οποίο έχει «τρολάρει» ανοιχτά ο «Τελεταί Μπούκουρας», αφού έχει προηγηθεί τον περασμένο Φεβρουάριο ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας, λόγω κορωνοϊού.

mpoukouras_kikilias


Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...