Γιατί έπαθε νευρικό κλονισμό στα 18 της η Kate Moss;

Γιατί έπαθε νευρικό κλονισμό στα 18 της η Kate Moss;
Το ότι υπέστη νευρικό κλονισμό επειδή την πίεζαν να φωτογραφηθεί γυμνή εξομολογήθηκε η Kate Moss, αποκαλύπτοντας πως η γυμνόστηθη καμπάνια του Calvin Klein έγινε αφορμή για να καταρρεύσει!

«Αν δω ένα 16χρονο κορίτσι δεν θα θεωρήσω φυσιολογικό να της ζητήσω να βγάλει τα ρούχα της. Όταν ο φωτογράφος του περιοδικού “The Face”, Corinne Day, μου είπε να βγάλω τα ρούχα μου ένιωσα πολύ άσχημα. Αλλά εκείνος μου είπε: “αν δεν το κάνεις , δεν θα σε κλείσουμε ξανά για φωτογράφηση”. Κλείστηκα στο μπάνιο και έκλαιγα. Μετά βγήκα και έκανα κανονικά την φωτογράφηση», δήλωσε το 38χρονο μοντέλο στο περιοδικό «Vanity Fair».

Μάλιστα, όταν ήταν 18 ετών, υπέστη νευρικό κλονισμό, λόγω της καμπάνιας του Calvin Klein, η οποία και την καθιέρωσε στο χώρο της μόδας: «ένιωσα τόσο άσχημα που αγκάλιαζα γυμνή έναν άντρα! Δεν μου άρεσε καθόλου. Τις επόμενες μέρες δεν μπορούσα να σηκωθώ από το κρεβάτι. Νόμιζα ότι θα πέθαινα!», είπε η Kate και συμπλήρωσε: «στη φωτογράφηση ένιωθα τόσο άβολα που είπα στον μοναδικό άντρα που υπήρχε στο studio να γυρίσει την πλάτη του για να μην με κοιτάει».

ΖΩΗ ΚΑΙ ΣΤΥΛ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...