Γιατί ο Μαρσέλο είναι τιμωρημένος για την 4η αγωνιστική της Super League

Χωρίς τον Μαρσέλο θα αγωνιστεί κόντρα στο Βόλο ο Ολυμπιακός στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» για την 4η αγωνιστική της Super League.

Παρότι ο Κάρλος Κορμπεράν δεν είχε στα πλάνα του το βραζιλιάνο σούπερ σταρ ο οποίος δεν είναι ακόμα έτοιμος, η Super League ανακοίνωσε ότι ο 34χρονος δε θα μπορούσε έτσι κι αλλιώς να αγωνιστεί κόντρα στην ομάδα της Θεσσαλίας.

Ο λόγος έχει να κάνει με το γεγονός ότι ο νέος αστέρας του Ολυμπιακού, που «θορύβησε» όλη την Ευρώπη με τη «βόμβα» του Μαρσέλο, «κουβαλάει» μια τιμωρία από την περασμένη σεζόν, όταν αγωνιζόταν με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης.

Πιο συγκεκριμένα, ο Μαρσέλο είχε αποβληθεί στις 20 Ιανουαρίου στο ματς του Κυπέλλου απέναντι στην Έλτσε. Ο Βραζιλιάνος ωστόσο τιμωρήθηκε με τρεις αγωνιστικές, καθώς η ισπανική ομοσπονδία έκρινε ότι τα σχόλια που έκανε μετά τη λήξη του αγώνα ήταν αρκετά προκλητικά, ώστε να αυξήσουν την ποινή.

Στην Ισπανία οι ποινές εκτίονται μόνο στις διοργανώσεις που αφορούν οι τιμωρίες. Ο Μαρσέλο δεν αγωνίστηκε κόντρα στην Μπιλμπάο στον επόμενο γύρο του Κυπέλλου, ωστόσο δεν πρόλαβε να ολοκληρώσει την ποινή του καθώς η Ρεάλ αποκλείστηκε από τους Βάσκους σε διπλά παιχνίδια κι έτσι ο Βραζιλιάνος «κουβάλησε» στην Ελλάδα τη μία αγωνιστική που του έμεινε.

Πάντως για τον Ολυμπιακό και τον Κορμπεράν το… κακό δεν είναι τόσο μεγάλο, καθώς ο Μαρσέλο δεν αναμενόταν να πάρει χρόνο συμμετοχής.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...