Γιατί ο Πούτιν… αποφεύγει τους διερμηνείς

Ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου, Ντμίτρι Πεσκόφ, ανέλυσε τα προσόντα στις ξένες γλώσσες του ισχυρού άντρα της Ρωσίας σε συνέντευξή του στο τηλεοπτικό κανάλι Russia 1. «Κατά τη διάρκεια άτυπων συνομιλιών, ο Πούτιν μιλά συχνά αγγλικά, αλλά κατά τις διαπραγματεύσεις και τις επίσημες συναντήσεις μιλά βεβαίως με τη βοήθεια διερμηνέα, παρόλο που καταλαβαίνει σχεδόν τα πάντα και μερικές φορές μπορεί ακόμη και να διορθώσει έναν διερμηνέα σε μια δύσκολη κατάσταση», αποκάλυψε για τον Πούτιν ο Πεσκόφ και δήλωσε ότι γνωρίζει το άγχος που διακατέχει τους διερμηνείς, αφού και ο ίδιος στο παρελθόν εργαζόταν ως διερμηνέας.

Κατά την διάρκεια της πρόσφατης συνόδου των G20 στο Αμβούργο ο Ρώσος πρόεδρος είχε διμερείς συναντήσεις με αρχηγούς κρατών, όπως αυτή με τον Αμερικανό ομόλογό του, Ντόναλντ Τραμπ. Στο δείπνο ο Πούτιν είχε καθίσει δίπλα στην Μελάνια Τραμπ και οι δυο τους είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν γερμανικά σε ένα πολύ καλό και άνετο κλίμα, χωρίς την βοήθεια διερμηνέα.

Ο Ντόναλντ Τραμπ καθόταν δίπλα στην Πρώτη Κυρία της Αργεντινής, την  43χρονη καλλονή Τζουλιάνα Αουάντα, πρώην μοντέλο με καταγωγή από τον Λίβανο και την Συρία.

Πηγή: http://www.kontranews.gr/KOSMOS/292410-Poytin-Milese-germanika-me-ten-Melania-sten-G20 ΚΟΣΜΟΣ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...