Γιατί την Κυριακή ψηφίζουμε Απόστολο Κατσιφάρα;

Δελτίο Τύπου

Η Περιφέρεια ανήκει στους πολίτες και δεν είναι «λάφυρο» σε κομματικές παρέες. 

Η διαδρομή του Περιφερειάρχη, ο τρόπος που διοίκησε την Περιφέρεια, το έργο, η αποτελεσματικότητά του και το μόνιμο ενδιαφέρον του για την επόμενη μέρα, για το αύριο, το δικό μας και των παιδιών μας αποτελούν τις σταθερές για την επιλογή στο πρόσωπο του Απόστολου Κατσιφάρα.

H αλήθεια είναι αδιαμφισβήτητη.

Ο Απόστολος Κατσιφάρας παρέλαβε μια Περιφέρεια απομονωμένη και σε στασιμότητα και μετέτρεψε την Δυτική Ελλάδα σε περιοχή με ανοικτούς ορίζοντες, με σύγχρονα έργα υποδομής, με νέες δομές κοινωνικής αλληλεγγύης, με περισσότερους πόρους και περισσότερες ευκαιρίες.

Φάνηκε αυτό καθαρά εδώ στη Ναυπακτία. Στις μεγάλες και στις μικρότερες παρεμβάσεις της Περιφέρειας, στη στήριξη της στο ζήτημα της διαχείρισης των απορριμμάτων, στα έργα που έγιναν για την αναβάθμιση του άλλοτε εγκαταλελειμμένου οδικού δικτύου αλλά και στα έργα που ήδη δρομολογήθηκαν όπως το Τουριστικό Καταφύγιο, η ανάδειξη του Κάστρου, οι αναπλάσεις της πόλης, χρηματοδότηση των γηπέδων, η χρηματοδότηση της συνένωσης των παραλιών κ.α.

Παράλληλα, οι Αιτωλοακαρνάνες, απ’ το Αντίρριο έως το Μενίδι, γνωρίζουν την τεράστια συμβολή της Περιφέρειας στην ολοκλήρωση της Ιόνιας Οδού. Τις αλλεπάλληλες παρεμβάσεις του Περιφερειάρχη όταν το έργο ήταν μετέωρο και κινδύνευε να εγκαταλειφθεί. Την πίεση που ασκήθηκε σε πρωθυπουργούς, σε υπουργούς και κυβερνήσεις, ώστε η Αιτωλοακαρνανία να διαθέτει σήμερα έναν απ’ τους πιο σύγχρονους αυτοκινητοδρόμους σ’ όλη τη χώρα.    

Πέραν, όμως, αυτών αξίζει να σταθούμε σ’ ένα σημείο. Στην εντιμότητα, στην καθαρή διαχείριση και το αδιαπραγμάτευτο σεβασμό της Περιφέρειας στο δημόσιο χρήμα.

Ο Απόστολος Κατσιφάρας διαχειρίστηκε πόρους που αθροιστικά φτάνουν τα 800 εκατομμύρια ευρώ. Χωρίς την παραμικρή σκιά. Χωρίς την παραμικρή υπόνοια ή αμφισβήτηση. Τίμια και καθαρά. Και αυτό του το αναγνώρισαν και το αναγνωρίζουν οι πολίτες σε κάθε γωνιά της Περιφέρειας.  

Οι πόρτες του γραφείου του ήταν και είναι μονίμως ανοικτές. Σε πολίτες, σε φορείς, σε συλλογικότητες, σε αιτήματα που έρχονται απ’ την κοινωνία και συνδιαμορφώνουν την πολιτική της Περιφέρειας. Αυτό είναι, εν πολλοίς , το δικαίωμα στην πρόοδο. Η εντιμότητα, η διαφάνεια, η δημοκρατική συμμετοχή στις αποφάσεις, η ιεράρχηση στόχων και η σκληρή δουλειά ώστε η ζωή όλων μας να βελτιώνεται, ο τόπος να προοδεύει, η ανάπτυξη να έχει το πρόσημο της δικαιοσύνης, οι πιο αδύναμοι πολίτες να στηρίζονται, οι νέες και οι νέοι να έχουν εφόδια στο ξεκίνημα τους.

Έτσι λειτούργησε η Περιφέρεια έως τώρα, μ’ επικεφαλής τον Απόστολο Κατσιφάρα. Έτσι θα εξακολουθεί να λειτουργεί και απ’ την Δευτέρα και μετά. Ήδη, γύρω από τον Περιφερειάρχη σχηματίζεται μια νέα κοινωνική συμμαχία που ζητά το αυτονόητο. Η Περιφέρεια ανήκει στους πολίτες και δεν είναι «λάφυρο» σε κομματικές παρέες. 

Αυτή την πορεία μόνο ο Απόστολος Κατσιφάρας μπορεί να την εγγυηθεί. Ενώνοντας και εκφράζοντας κάθε δημοκρατική, προοδευτική δύναμη της κοινωνίας.

Την Κυριακή ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΑΠΟΣΤΟΛΟ ΚΑΤΣΙΦΑΡΑ.

Δελτίο τύπου



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...