Γιατί το δικαστήριο αθώωσε τον 21χρονο μητροκτόνο από το Αγρίνιο

Αθώο λόγω «ακαταλόγιστου» έκρινε το Τριμελές Δικαστήριο Ανηλίκων Αγρινίου τον 21 ετών πλέον, καθ ομολογία μητροκτόνο, ο οποίος τον Μάιο του 2013 συγκλόνισε το Πανελλήνιο, σκοτώνοντας τη μητέρα του… για μια παρατήρηση! Το δικαστήριο δεν διέταξε τον αόριστο εγκλεισμό του σε κάποιο ψυχιατρικό κατάστημα καθώς έκρινε ότι δεν είναι επικίνδυνος για τη κοινωνία.

Το τραγικό περιστατικό εκτυλίχθηκε τα ξημερώματα της 22ας Μαΐου. Ο 17χρονος τότε κατηγορούμενος βρισκόταν στο σαλόνι του σπιτιού και παρακολουθούσε ταινία, στη τηλεόραση. Γύρω στις 2:15 η μητέρα του, η οποία βρισκόταν σε άλλο χώρο, πήγε στο σαλόνι και του ζήτησε να κλείσει την τηλεόραση και να πάει για ύπνο καθώς την επομένη, ο 17χρονος θα συμμετείχε στις πανελλήνιες εξετάσεις. Εκείνος αρνήθηκε να υπακούσει και όταν η μητέρα του συνέχισε να επιμένει, ο 17χρονος της επιτέθηκε με ένα μαχαίρι οικιακής χρήσης και της επέφερε αλλεπάλληλες μαχαιριές στο σώμα από τις οποίες επήλθε ο θάνατος της.

Ο σύζυγος της άτυχης δασκάλας και πατέρας του 17χρονου που κοιμόταν σε διπλανό δωμάτιο, ξύπνησε από τη φασαρία και αντίκρισε τη γυναίκα του πεσμένη στο χωλ του σπιτιού και το γιο του να βρίσκεται δίπλα της. Προσπάθησε να συνεφέρει τη σύζυγό του και τότε διαπίστωσε πως ήταν τραυματισμένη,  καλώντας αμέσως σε βοήθεια.

Πηγή: http://www.kontranews.gr/KOINONIA/277932-Giati-to-dikasterio-athoose-ton-21chrono-metroktono-apo-to-Agrinio ΚΟΙΝΩΝΙΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...