Γιατρός άφησε μωράκι να πεθάνει επειδή δεν δεχόταν τα λεφτά των γονιών του

Σοκάρει η αναλγησία γιατρού στην Ινδία ο οποίος άφησε νεογέννητο μωρό να αργοσβήσει αβοήθητο επειδή οι γονείς του τον πλήρωσαν με χαρτονομίσματα που είχαν αποσυρθεί την προηγούμενη μέρα!

Σύμφωνα με την εφημερίδα New Indian Express, o Ινδός που ασκεί το επάγγελμά του σε ένα προάστιο της πόλης φέρεται να έδιωξε το ζευγάρι με το πρόωρα γεννημένο μωράκι τους, επειδή δεν είχαν έγκυρα χαρτονομίσματα για να τον πληρώσουν.

Η Κίραν Σάρμα γέννησε το αγοράκι της περίπου στους 8 μήνες της κύησης, στις 9 Νοεμβρίου στο νοσοκομείο Jeevan Jyot Hospital. Ο υπεύθυνος μαιευτήρας παρείχε τη βασική φροντίδα στο νεογέννητο μωράκι και ζήτησε προκαταβολή 6.000 ρουπίων (80 ευρώ) προκειμένου να ξεκινήσει την πλήρη θεραπεία που προβλέπεται σε περιπτώσεις πρόωρων γεννήσεων.

Όμως, αρνήθηκε να αποδεχτεί την πληρωμή σε χαρτονομίσματα των 500 ρουπίων, τα μοναδικά που διέθετε ο σύζυγος της κυρίας Σάρμα. Σύμφωνα με την καταγγελία του ζευγαριού, οι καθυστερήσεις από τα παζάρια και η άρνηση παροχής της φροντίδας που το μωράκι χρειαζόταν είχαν δραματικό αντίκτυπο στην υγεία του. Μέχρι οι γονείς να μεταφέρουν το παιδάκι τους σε άλλη κλινική, η κατάστασή του είχε επιδεινωθεί δραματικά, με αποτέλεσμα τα φάρμακα να μην μπορούν πια να βοηθήσουν.

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...