Υπό πλήρη εξέλιξη είναι οι επόμενες κινήσεις ενός συνολικού προγραμματισμού του Δήμου για τα ενεργειακά έργα, τα οποία η Δημοτική αρχή έχει θέσει σε προτεραιότητα από την πρώτη ημέρα της θητείας της. Στην  κατεύθυνση αυτή ήρθε χτες προς συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο το αίτημα της ΔΕΥΑ Μεσολογγίου για εκμίσθωση από το Δήμο έκτασης στην Δ.Κ. Κατοχής.

Στο εν λόγω ακίνητο έχει μελετηθεί η εγκατάσταση του φωτοβολταϊκού πάρκου με φορέα την ΔΕΥΑ Μεσολογγίου και απώτερο σκοπό να μπορέσει η ΔΕΥΑΜ να καλύψει τις ανάγκες της. Το έργο βρίσκεται την τελική φάση μελέτης του ώστε να ενταχθεί για χρηματοδότηση στο πρόγραμμα «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ».

Όλως παραδόξως και παρά την σύμφωνη, ως τώρα, γνώμη της αντιπολίτευσης στην ανάγκη η ΔΕΥΑΜ να προχωρήσει σε δικό της φωτοβολταϊκό πάρκο, μια γνώμη που πολλές φόρες πήρε την μορφή επίμονης και επικριτικής παρότρυνσης, χτες, στην επί τούτου κρίσιμη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου σύσσωμη η αντιπολίτευση…. απείχε!

Δυστυχώς η συνεδρίαση ελλείψει απαρτίας, ματαιώθηκε.

Η Δημοτική αρχή θα επιμείνει με κάθε τρόπο, ώστε να μην χαθεί η ευκαιρία του χρηματοδοτικού εργαλείου ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ.

Θέλουμε να κάνουμε γνωστό ότι προχωρούμε βήμα – βήμα και με μεγάλη προσοχή στον σχεδιασμό μας να καταστήσουμε το Δήμο ενεργειακά αυτόνομο παρακολουθώντας όλες τις εξελίξεις, μην αποκλείοντας τίποτα, με σοβαρή όμως μελέτη, αξιόπιστη πληροφόρηση και πάντα με γνώμονα το συμφέρον του Δήμου.

Συστήνουμε στους μόνιμους επικριτές και αρνητές, στους παρασκηνιακούς συμβουλάτορες και σε όσους επί σκοπώ κάνουν μόνο αντιπολίτευση να είναι πιο προσεκτικοί.

Για να μην εκτίθενται…



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...