Για «λάσπη και σεξισμό» κατηγορεί την ΕΡΤ η Κατερίνα Νοτοπούλου

Πυρά κατά συγκεκριμένου δημοσιογράφου

Σκληρή ανακοίνωση εναντίον του δημοσιογράφου Προκόπη Δούκα εξέδωσε η Κατερίνα Νοτοπούλου για τα όσα ακούστηκαν για το πρόσωπό της, σχετικά με τη διαμάχη που είχε με τον πρύτανη του ΑΠΘ, στην εκπομπή του στο ραδιόφωνο της ΕΡΤ.

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ υποστήριξε πως όσα ακούστηκαν εις βάρος της στην εκπομπή του κ. Δούκα συνιστούν μια «μία ενορχηστρωμένη και επαναλαμβανόμενη προσπάθεια δολοφονίας του χαρακτήρα της».

Η κυρία Νοτοπούλου κάνει λόγο για «ντροπή και αθλιότητα, επιπέδου «ομάδας αλήθειας», που ξεπερνά και τα άθλια troll του διαδικτύου».

Ειδικότερα, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αντέδρασε γιατί ο Προκόπης Δούκας διάβασε στον αέρα της εκπομπής του μια ανάρτηση του στελέχους της Νέας Δημοκρατίας, Νίκου Σωτηρόπουλου που έβαλε εναντίον της Κατερίνας Νοτοπούλου, ενώ στη συνέχεια ο δημοσιογράφος άφησε υπονοούμενα για τα προσόντα της βουλευτίνας της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Λυπάμαι βαθιά που η αναπαραγωγή αυτών των αθλιοτήτων από τον κ. Δούκα υπό τον μανδύα του «επαγγελματία δημοσιογράφου», γίνεται ανεκτή από τη διοίκηση της ΕΡΤ, αφού έλαβε χώρα -χωρίς το παραμικρό ίχνος δημοσιογραφικής δεοντολογίας- σε δημόσια συχνότητα» σημείωσε η κυρία Νοτοπούλου.

«Αντίθετα, υιοθετήθηκαν άκριτα όλες οι επαναλαμβανόμενες αθλιότητες εναντίον μου ως γενικές αρχές και δεδομένα, αποδεικνύοντας στην πράξη την καθυπόταξη των δημοσίων συχνοτήτων στην προπαγάνδα του καθεστώτος Μητσοτάκη» πρόσθεσε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, καταλήγοντας: «Μπορείτε και χειρότερα…».

Αναλυτικά η δήλωσή της:
«Είναι «ντροπή και αθλιότητα», για την αποδόμηση της πολιτικής μου θέσης για όσα συμβαίνουν στα πανεπιστήμια, τα δημόσια μέσα ενημέρωσης να γίνονται μέρος της «μαύρης» κυβερνητικής προπαγάνδας.

Λάσπη και σεξισμός εις βάρος μου στον αέρα του ραδιοφώνου της ΕΡΤ, στην εκπομπή «breakfast στον κόσμο» με τον κ. Δούκα. Σε μία ενορχηστρωμένη και επαναλαμβανόμενη προσπάθεια δολοφονίας του χαρακτήρα μου, επιπέδου «ομάδας αλήθειας», που ξεπερνά και τα άθλια τρολ του διαδικτύου.

Αυτή, δυστυχώς, δεν είναι ανεξάρτητη, αντικειμενική και ποιοτική ενημέρωση που αρμόζει σε ένα δημόσιο μέσο, αλλά αναπαραγωγή του οχετού της προπαγάνδας της κυβέρνησης της 108ης θέσης στην ελευθερία του τύπου και χυδαία στοχοποίησή μου.

Λυπάμαι βαθιά που η αναπαραγωγή αυτών των αθλιοτήτων από τον κ. Δούκα υπό τον μανδύα του «επαγγελματία δημοσιογράφου», γίνεται ανεκτή από τη Διοίκηση της ΕΡΤ, αφού έλαβε χώρα -χωρίς το παραμικρό ίχνος δημοσιογραφικής δεοντολογίας- σε δημόσια συχνότητα.

Αντίθετα, υιοθετήθηκαν άκριτα όλες οι επαναλαμβανόμενες αθλιότητες εναντίον μου ως γενικές αρχές και δεδομένα, αποδεικνύοντας στην πράξη την καθυπόταξη των δημοσίων συχνοτήτων στην προπαγάνδα του καθεστώτος Μητσοτάκη.

Μπορείτε και χειρότερα…».



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...