Για οικονομικό πόλεμο προετοιμάζονται οι Γερμανοί!

Σύννεφα πάνω από την ευρωπαϊκή Οικονομία, οι Γερμανοί προετοιμάζουν την Οικονομία τους για μεγάλη κρίση! Αγοράζουν μαζικά χρυσό, για να έχουν απόθεμα ακόμα και στην χειρότερη των περιπτώσεων!

Ο χρυσός, θεωρείται από τα πλέον ασφαλή «καταφύγια», που τοποθετούν τα κεφάλαιά τους οι επενδυτές, όταν μυρίζονται κρίση.  Τώρα, μετά το δημοψήφισμα υπέρ του Brexit και την εκλογή Τράμπ, στις αμερικανικές εκλογές, ο χρυσός έχει πάρει τα πάνω του, με χιλιάδες τόνους, να αλλάζουν χέρια καθημερινά.

Η επένδυση θεωρείται ασφαλές λιμάνι σε δύσκολους καιρούς. Αυτό γιατί υπάρχει η εμπιστοσύνη, ότι θα διατηρήσει και πιθανότατα θα αυξήσει την αξία του, στο μέλλον.

Για μία εθνική Οικονομία να μαζεύει μαζικά χρυσό, είναι ένα μήνυμα ότι έρχονται δεινά και προετοιμάζεται για να αντιμετωπίσει μία κρίση που έχει εντοπίσει στον ορίζοντα. Με τα νέα από την Μεγάλη Βρετανία, να θέλουν υψηλόβαθμες πηγές, να επιβεβαιώνουν, ότι η  εκεί κυβέρνηση, δεν έχει σχέδιο για το Brexit και πως αν θέλουν να βγουν από την Ευρώπη, θα πρέπει να προσλάβουν ακόμα 30.000 άτομα!

Αν κάποιος συνυπολογίσει και τις εξελίξεις από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού, τότε οι Γερμανοί, πραγματικά δεν ξέρουν τι να περιμένουν. Με την Κομισιόν, να πιέζει σκληρά τα κράτη μέλη για να κρατήσουν χαμηλά τους προϋπολογισμούς τους και να μειώσουν αισθητά τα ελλείμματα, όλο κι φουντώνουν οι φήμες για τάση διάσπασης.

Η Deutsche Welle αναφέρει σε δημοσίευμά της, ότι η ζήτηση χρυσού βρίσκεται στα ύψη, Επίσης, σύμφωνα με δημοσκόπηση του ιδιωτικού γερμανικού Πανεπιστημίου Στάινμπαϊς περίπου το 25% των Γερμανών επένδυσε την τελευταία διετία σε χρυσό.

Κατά μέσο όρο ιδιώτες δαπάνησαν 4.200 ευρώ σε χρυσό, ανεβάζοντας φέτος την ποσότητα του χρυσού που ανήκει σε γερμανικά νοικοκυριά σε ύψος ρεκόρ 8.672 τόνων.

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...