Για τη νίκη στις έδρες τους Ολυμπιακός, Μπασκόνια

Για τη νίκη στις έδρες τους Ολυμπιακός, Μπασκόνια

Στο πρόγραμμα της Παρασκευής για άλλη μια φορά ξεχωρίζει η Ευρωλίγκα. Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Μακάμπι Τελ Αβίβ σε ένα γεμάτο όπως αναμένεται ΣΕΦ, ενώ στο ντέρμπι της μέρας η Εφές θα ταξιδέψει στη χώρα των Βάσκων για να αντιμετωπίσει την ομάδα του Χουάν Πεναρόγια.

Ασταμάτητος είναι ο Ολυμπιακός στη φετινή Euroleague και παρά τα στραβοπατήματα του σε κάποιες αγωνιστικές, κατάφερε να πιάσει κορυφή. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας έχει χτίσει ένα σύνολο με πολύ καλή χημεία, που συνάμα παίζει και όμορφο μπάσκετ. Στα πέντε τελευταία παιχνίδια του έχει μόλις μία ήττα. Το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας αναμένεται να είναι κατάμεστο, κάτι το οποίο θα δώσει μεγάλη ώθηση στους παίκτες. Να θυμίσουμε ότι την προηγούμενη αγωνιστική στην έδρα του, κέρδισε χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία την Ρεάλ Μαδρίτης με 73-60. Οι Ισραηλινοί καταφέρνουν συνεχώς να διατηρούνται στις θέσεις που οδηγούν στα πλειόφ, κυρίως λόγω των νικών τους στο Τελ Αβιβ. Εκτός έδρας δείχνουν να δυσκολεύονται. Στον αγώνα της Παρασκευής θα αγωνιστούν χωρίς τον ηγέτη τους, Λορέντζο Μπράουν. Ο άσος του Ολυμπιακού στο -7,5 προσφέρεται στο 1,91 στο κουπονι οπαπ και θα τον ακολουθήσουμε.

Το Μπασκόνια-Εφές αναμένεται να είναι ντέρμπι. Η Μπασκόνια ήταν η μεγάλη έκπληξη της φετινής Ευρωλίγκας, φτάνοντας ακόμα και στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Οι Βάσκοι όμως διανύουν ένα ντεφορμάρισμα διαρκείας και χρειάζονται οπωσδήποτε νίκη για να είναι κοντά στις θέσεις, που δίνουν το πλεονέκτημα έδρας. Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν για άλλη μια χρονιά αργεί να βρει ρυθμό νικών στην κανονική διάρκεια. Παρόλα αυτά δεν θα δυσκολευτεί να βρει τρόπο στη συνέχεια να μπει στην οκτάδα, με τόσο ποιοτικό ρόστερ. Θα ρισκάρουμε και θα επιλέξουμε τον άσο της Μπασκόνια στο 2,37.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...