Γιορτάζει το Τρίκορφο…

Όχι δεν φωταγωγήθηκε το Τρίκορφο… άλλωστε η μη παραμονή στην Α1 ΕΠΣΝΑ θα αποτελούσε έκπληξη. Η ομάδα του Τρικόρφου άξιζε την παραμονή  είχε μεγάλη συγκομιδή βαθμών αυτό σημαίνει πως είχε και την  ανάλογη πορεία. Βέβαια αν δεν έχανε κάποια εύκολα θεωρητικά πάντα ματς ίσως να μην χρειαζόταν να αγωνιστεί στα μπαράζ. Πάντως τέλος καλό όλα καλά , τώρα η ομάδα του Τρικόρφου απολαμβάνει την μεγάλη της επιτυχία και σχεδιάζει τα πλάνα της για την νέα αγωνιστική περίοδο. Την επάνοδο τους στου αγωνιστικούς χώρους έκανε ο Κούστας που επανήλθε μετά το τραυματισμό του στο παιχνίδι με τον Όμηρο Νεοχωρίου. Θα ήταν αδικία να μην αναφερθούμε στην πάρα πολύ καλή ομάδα του ΓΟΜ που καθ’ όλη  της διάρκεια της χρονιας έπαιξε εξαιρετικό ποδόσφαιρό αλλά δυστυχώς πλήρωσε την απειρία των παικτών του.  Ας περάσουμε στα του αγώνα που εξελίχθηκε σε παράσταση  για ένα ρόλο με πρωταγωνιστή το Τρίκορφο που συνέτριψε με 1-5 την ομάδα του ΓΟΜ.  Το Τρίκορφο άνοιξε το σκορ μετά από ωραία πάσα του Πετράκη  στο Δεδότση Δ. που με πλασέ έκανε το 0-1. Στο 34’ Καταχτυπημένο φάουλ του Φλέγγα Ι. ασταθής απόκρουση του τερματοφύλακα με πλασέ ο Φλέγγας Γ. στέλνει την μπάλα στα δίκτυα 0-2. Στο 37’ Δυνατό σουτ του Δεδότση Δ. η μπάλα χτυπάει στο οριζόντιο δοκάρι φτάνει στο Φλέγγα Ι. που με κεφαλιά κάνει το 0-3. Στο 45’ ο Κυρίτσης Γ. πετυχαίνει ένα εντυπωσιακό τέρμα με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στο (Γ) της εστίας του Χολέβα 0-4. Στο 49 ο Σωτηρίου με πλασέ μέσα στην περιοχή μειώνει σε 1-4. Στο 87’ το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Δεδότσης  Δ. περνώντας τον τερματοφύλακα και πλασάροντας σε κενή εστία.  

ΓΟΜ: Χολέβας, Διαμαντόπουλος, Καμπύλης, Μακρής, Πασπαλιάρης, Μπαλαμπάνης (74’Τριφιάτης), Σωτηρίου, Βασιλείου (64’Χοντρός), Δελής (71’ Λινάρδος), Κυριάκης, Πασπαλιάρης.

Α.Ε. Τρικόρφου: Κούστας, Κυρίτσης Γ., Κυρίτσης Γρ., Κάκκος, Φλέγγας Γ., Φλέγγας Β. (62‘Μυλωνλάς Χ.), Φλέγγας Ι. (66’ Δεδότσης), Γιαβρούτας Α.Γ., Δεδότσης Δ., Πετράκης, Τριώτης (Μυτηλήνης).

 



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...