Γιορτή του Μανιταριού στην Κεντρική της ορεινής Ναυπακτίας Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2019

Η Γιορτή του Μανιταριού στο χωριό της Κεντρικής πραγματοποιείται και φέτος, για 7η συνεχή χρονιά, καθιερώνοντάς την ως το μανιταροχώρι της ορεινής Ναυπακτίας.

Η Γιορτή θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2019, στις 12μ.μ., στο χώρο του Σχολείου. Ο Πολιτιστικός Σύλλογος των Απανταχού Κεντρικιωτών Ναυπακτίας «Η Αγία Παρασκευή» διοργανώνει τη Γιορτή με τη σημαντική υποστήριξη και προσφορά των ενεργών μελών του Συλλόγου.

Η δράση περιλαμβάνει έκθεση μανιταριών στον εσωτερικό χώρο του σχολείου της Κεντρικής και γιορτή στον προαύλιο χώρο, όπου θα προσφέρονται μανιταροεδέσματα και διάφορες άλλες νοστιμιές και ήχοι παραδοσιακής μουσικής.
Η δράση συγχρηματοδοτείται από το Δήμο Ναυπακτίας.
Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο Πολιτιστικός Σύλλογος έχει ενεργή δράση από το 1987 μέχρι σήμερα, απαριθμεί περισσότερα από 280 μέλη (σε Ελλάδα και εξωτερικό) και δραστηριοποιείται συμβάλλοντας καθοριστικά στο πολιτιστικό γίγνεσθαι της ορεινής Ναυπακτίας, διατηρώντας ανοιχτή συνεργασία με φορείς, Συλλόγους και τοπικές αρχές (email: [email protected] / URL: www.kentrikivillage.com).
Σας περιμένουμε όλες και όλους στην Κεντρική να γιορτάσουμε από κοντά στο φθινοπωρινό μας ραντεβού !

Αυτή η εικόνα δεν έχει ιδιότητα alt. Το όνομα του αρχείου είναι Αφίσα-2019-424x600.jpg


Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...