Γιορτή τσαγιού στην Περίστα Ναυπακτίας

-

O Σύλλογος Περιστιάνων σας προσκαλεί στην γιορτή τσαγιού στην Περίστα Ναυπακτίας το Σάββατο 30 Ιουνίου 2012 με το ακόλουθο πρόγραμμα:

Πρόγραμμα

05:00 συγκεντρωση στην πλατεια του χωριου

05:15 Αναχωρηση των ομαδων για αναβαση στο βουνο και μαζεμα του τσαγιου

10:00 σε οσους δεν ανεβουν στο βουνο ο Συλλογος θα κερασει καφεδακι στην πλατεια του χωριου.Στη συνεχεια θα ακολουθησει περιπατος τοσο στα σοκακια οσο και στους χωρους φυσικης ομορφιας του χωριου μας. Για τους <<τεμπεληδες>> θα διεξαχθουν αγωνες στο ταβλι και στη δηλωτη, ευελπιστωντας μεγαλυτερη συμμετοχη απο περυσι.

12:00 Οσοι παρευρεθουν μαζι με τους κατακτητες του βουνου, θα γευματισουν με φαγητα και θα απολαυσουν ντοπιο κρασι που θα διαθετουν τα καταστηματα εχοντας τη συντροφια παραδοσιακης μουσικης και την πιστα ελευθερη για οσους μπουν στο κεφι για χορο.

Λίγα λόγια για την Γιορτή του Τσαγιού

Όλα αρχίσαμε πριν 7 χρόνια, μια ιδέα του συγχωριανού μας Βασίλη Γ. Ζαρκαδούλα που την μοιράστηκε με τον Μήτσο Πελέκη, Βασίλη Ν. Πατίλη, Κώστα Βουλτσινό, Δημήτριο Γ. Τσουγκράνη και την ωθήσανε στον Σύλλογο Περιστιάνων Ελλάδας σαν πρόταση απο τον οποιο και υλοποιηθηκε. Ο τότε Πρόεδρος του Συλλόγου κ Αντώνης Πατίλης την υποστήριξε και γενικά η ολομέλεια του Συλλόγου την “αγκάλιασε”. Από τότε κάθε χρόνο στα τέλη Ιουνίου, η Γιορτή του Τσαγιού πέρνει μεγαλύτερες διαστάσεις επιτυχίας, η συμμετοχή συγχωριανών μας αλλά και περιχώρων είναι μεγαλύτερη. Είναι μία Εκδήλωση που την αγαπήσανε όλοι και προπαντός η νεολαία του χωριού μας που αυτή την ημέρα καταφτάνουν στη Περίστα από όλα τα μέρη της Ελλάδας που βρίσκονται. Συγχαρητήρια στους πρωτεργάτες, στην νεολαία μας και σε όλους που συμμετέχουν. Ευχομαστε και φετος να σας εχουμε κοντα μας και να περασουμε πολυ ωραια και με πολυ κεφι…

...............



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...