Γιούρι Γκέλερ: Η… δύναμη της σκέψης βοήθησε στην αποκόλληση του “Ever Given”

Γιούρι Γκέλερ: Η… δύναμη της σκέψης βοήθησε στην αποκόλληση του “Ever Given”
Γιούρι Γκέλερ: Η... δύναμη της σκέψης βοήθησε στην αποκόλληση του

Ο Ισραηλινός μάγος Γιούρι Γκέλερ, που κέρδισε τη διασημότητα υποστηρίζοντας ότι έχει τη δύναμη να λυγίζει κουτάλια με τη δύναμη του μυαλού του, υποστήριξε ότι έτσι ακριβώς αποκολλήθηκε το πλοίο Ever Given από τη Διώρυγα του Σουέζ. Αν και ειδικά συνεργεία κατάφεραν τη Δευτέρα το απόγευμα να μετακινήσουν το τεράστιο πλοίο μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων, που είχε μπλοκάρει σχεδόν μία εβδομάδα το κρίσιμο σημείο διέλευσης πλοίων, ο Γκέλερ υποστήριξε μέσω social media ότι οι ακόλουθοί του κατάφεραν να μετακινήσουν το πλοίο με το μυαλό τους.

Είχε απευθύνει έκκληση στους ανθρώπους παγκοσμίως να χρησιμοποιήσουν συλλογικά τη δύναμη του εγκεφάλου τους να φαντασιωθούν ότι μετακινείται το Ever Given, στις 11.11 το πρωί του Σαββάτου, σε μια προσπάθεια αποκόλλησης του πλοίου.

“Ήταν ένα τεράστιο έργο, αλλά με τη δύναμη του νου και την πίστη στον εαυτό μας όλοι μαζί ελευθερώσαμε το πλοίο!” υποστήριξε καθώς η είδηση της αποκόλλησης έγινε γνωστή. “Η απόλυτα θετική σας ενέργεια βοήθησε επίσης τα πληρώματα στο έδαφος!” πρόσθεσε.

Σε άρθρο του στη βρετανική Daily Star είπε ότι κάθε μέρα από τη στιγμή που το πλοίο προσκόλλησε στη Διώρυγα αυτός και οι ακόλουθοί του διαλογίζονται δύο φορές τη μέρα, στις 11.11 το πρωί και στις 11.11 το βράδυ, για την απελευθέρωση του πλοίου.

Ο Γκέλερ, που αυτοαποκαλείται μέντιουμ, είχε αναφέρει παλιότερα ότι είχε σκεφτεί να κάνει αίτηση για δουλειά στη βρετανική κυβέρνηση έπειτα από αγγελία για “περίεργους” να εργαστούν στο Νο 10 της Ντάουνινγκ Στριτ. Λέγεται ότι θέλει να χρησιμοποιήσει τις δυνάμεις του για να αντιμετωπίσει τις αυξανόμενες εντάσεις στη Μέση Ανατολή.

Πηγή: kontranews.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...