Έφυγε αιφνιδίως από τη ζωή, σε ηλικία 60 ετών, ο Αγρινιώτης Γιώργος Κομματάς, γιατρός και δημοτικός σύμβουλος  Αγίων Αναργύρων-Καματερού.

Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή του ο ενεργός γιατρός και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Αλληλεγγύη, η δύναμή μας» Δήμου Αγίων Αναργύρων-Καματερου Γιώργος Κομματάς.

«Ο Γιώργος που τόσο πολύ αγάπησε την πόλη μας και τους ανθρώπους της» έφυγε από κοντά μας, έγραψε η δημοτική κίνηση και συμπλήρωσε: «Θα είσαι πάντα μαζί μας. Καλό ταξίδι…»

O Γιώργος Κομματάς ήταν γιατρός και δημοτικός σύμβουλος. Γεννήθηκε στο Αγρίνιο το 1961. Ήταν έγγαμος, πατέρας δύο παιδιών.

Τελείωσε το εξατάξιο Γυμνάσιο το 1979 και πέρασε με τις Πανελλαδικές εξετάσεις στην Ιατρική Σχολή του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Αποφοίτησε το 1985 και ολοκλήρωσε την ειδίκευσή του στην Ορθοπαιδική Χειρουργική στο νοσοκομείο Ευαγγελισμό και στη Mικροχειρουργική στο ΚΑΤ.

Από το 2013 συμμετείχε στο Κοινωνικό Ιατρείο Περιστερίου, καθώς ο Δήμος Αγίων Αναργύρων-Καματερου δεν υποστηρίζει ανάλογη κοινωνική δομή αλληλεγγύης.

Από τα νεανικά του χρόνια ο Γιώργος Κομματάς μετείχε ενεργά στα κοινωνικά και πολιτικά δρώμενα. Διετέλεσε πρόεδρος στο Πρακτικό τμήμα του Γυμνασίου στο διάστημα 1976 -78 και οργανώθηκε το 1980 στην ΚΝΕ και το 1981 στο ΚΚΕ.

Το 1982-1984 εκλέχτηκε Γραμματέας της Ο.Β. της Ιατρικής Σχολής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και το 1983-1984 διετέλεσε αναπληρωτής γραμματέας του Φοιτητικού συλλόγου της Ιατρικής σχολής.

Αποχώρησε από το ΚΚΕ το 1991 μετά το 13ο Συνέδριο και στη συνέχεια βρέθηκε κοντά στον ΣΥΝ και τον ΣΥΡΙΖΑ αναπτύσσοντας έντονη συνδικαλιστική δραστηριότητα στην παράταξη των γιατρών του ΙΚΑ-ΕΟΠΥΥ, όπου και εξελέγη στην ομοσπονδία ΠΟΣΕΥΠΙΚΑ.

Από το 1993 εγκαταστάθηκε στους Αγίους Αναργύρους όπου διατηρούσε Ιδιωτικό Ιατρείο και χειρουργούσε ως συνεργάτης ιατρός σε ιδιωτικές κλινικές. Ήταν μέλος των Επιστημονικών Εταιρειών Ε.Ε.Χ.Ο.Τ και Ε.Ε.Μ.Μ.Ο. με πλούσια επιστημονική δραστηριότητα (Curriculum Vitae).

Τα ειλικρινή συλλυπητήρια, εκφράζει ο ΣΥΡΙΖΑ Αγίων Αναργύρων, στην οικογένειά του και τους οικείους του.

Τα θερμά του συλλυπητήρια εκφράζει ο Πάνος Σκουρλέτης. «Ένας καλός σύντροφος και άνθρωπος, ο Γιώργος Κομματάς, έφυγε σήμερα απρόσμενα. Ένας γλυκός άνθρωπος που ήθελε περισσότερο να δίνει παρά να παίρνει».

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί στον Ι.Ν Αγίων Αναργύρων το Σάββατο και ώρα 13:00.

avgi.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...