Ο μουσικοσυνθέτης μίλησε για την καριέρα του, τις συνεργασίες του και αναφέρθηκε επίσης, σε ένα περιστατικό με μία κοπέλα από τον χώρο, το οποίο τον έκανε να νιώσει άβολα – Δείτε το βίντεο

Καλεσμένος στο «The 2night Show» και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, ήταν ο Γιώργος Σαμπάνης, ο οποίος αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, πώς η επιτυχία που έγραψε για τον Γιώργο Μαζωνάκη, κατέληξε τελικά, στον Αντώνη Ρέμο.  Πρόκειται για το τραγούδι «Μη Ξαναρθείς», το οποίο κυκλοφόρησε το 2013. 

«Είναι πολύ ιντριγκαδόρικη η ιστορία. Είναι δύο εξαίρετοι τραγουδιστές. Εγώ με τον Γιώργο ξεκίνησα από το 2008. Εκείνη τη στιγμή είχα γνωρίσει τη Νίκη Παπαθεοχάρη, μια εξαίρετη στιχουργό… Μου είχε δώσει τον στίχο και τον είχα καιρό. Κάποια στιγμή λέω θα γράψω όποιον στίχο πιάσω.

Έπιασα το Μη Ξαναρθείς και μου βγήκε τελικά πολύ ωραία. Παίρνω τη Νίκη, της άρεσε και θα το έδινα στον Γιώργο. Του άρεσε πολύ του Μαζωνάκη κι όταν ήταν να πάμε στο στούντιο, είχε πυρετό
» ανέφερε ο τραγουδιστής και συνθέτης.

«Η Νίκη νομίζει ότι ο Γιώργος δεν θέλει να ακούσει το τραγούδι και το πηγαίνει στον άντρα της, ο οποίος συνεργαζόταν τότε με τον Αντώνη Ρέμο. Εγώ δεν ήξερα τίποτα. Πήγα για καφέ με τη Νίκη, εμφανίζεται ο Αντώνης Ρέμος και μου λέει σε ευχαριστώ για το τραγούδι… Εκείνη τη στιγμή ήθελα να ανοίξει η γη να με καταπιεί γιατί ο Γιώργος είναι φίλος μου.

Τα κάναμε σαλάτα. Έπρεπε κάτι να κάνουμε. Έγραψε η Νίκη τους στίχους του «Λείπει Πάλι ο Θεός» και μόνο έτσι ο Γιώργος δέχτηκε αυτό το πράγμα, που δεν ξέρω αν το γνωρίζει καν ο Αντώνης
» κατέληξε ο Γιώργος Σαμπάνης.

Στη συνέχεια της συνέντευξης, ο Γιώργος Σαμπάνης αναφέρθηκε στην προσωπική του ζωή, ενώ εξήγησε γιατί την κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Πιο συγκεκριμένα, δήλωσε: «Όταν αρχίζεις να σκέφτεσαι τι πρέπει να κρατήσεις για σένα και τι για τους άλλους, δεν δίνεις τίποτα. Η μουσική είναι ένα αιώνιο δώρο, καταρχήν δεν είναι δική μου, έρχεται από κάπου που δεν ξέρω. Πρέπει να είσαι δοτικός με αυτό που σου δίνεται. Ισχύει ότι σταματάω να δίνω τραγούδια όταν είμαι καψούρης με κάποιον καλλιτέχνη, γιατί σταματάει το κεφάλι μου να παράγει μουσική στο ύφος του.

Δεν πάνε όλα σε όλους, αυτός είναι και ο λόγος που δεν λέω όλα μου τα τραγούδια. Το “λείπει πάλι ο θεός” ας πούμε δεν μπορώ να το φανταστώ με κάποιον άλλον εκτός του Γιώργου Μαζωνάκη. Μπορεί να το λέω ωραία live, αλλά δεν θα μπορούσα να το σηκώσω»

protothema.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...