Σε επίπεδο προσωπικό και όχι πολιτικό εξελίσσεται η αντιπαράθεση ανέφερε ο δήμαρχος Ναυπακτίας Βασίλης Γκίζας απευθυνόμενος στον δημοτικό σύμβουλο Αν.Κοτσανά που λίγο νωρίτερα είχε αναφερθεί κατά του δημάρχου προσωπικά για μια σειρά ζητημάτων που έχουν να κάνουν με υποθέσεις που χειριζόταν το νομικό γραφείου του δημάρχου όσο ακόμη ήταν μάχιμος δικηγόρος σε κάποιες περιπτώσεις ενάντια στο δήμο,αλλά και για τη μίσθωση ακινήτου του που στεγάζει δημοτικό νηπιαγωγείο στην περιοχή των προσφυγικών.

Ο κ. Γκίζας ανέφερε ότι στην 20ετή του μάχιμη δικηγορία,ορισμένες φορές κλήθηκε το γραφείο του να χειριστεί υποθέσεις ιδιωτών ενάντια στο δήμο.Βάσει της νομοθεσίας ανέφερε ο δήμαρχος με την εκλογή του ως δήμαρχος η δικηγορική του ιδιότητα αναστέλλεται άρα και οι υποθέσεις που χειρίζεται.Όσο αφορά τη μίσθωση,αυτή έρχεται μέσα από δημόσια διαδικασία με διάφορες δημοτικές αρχές,όπως και με την προηγούμενη της οποίας ήταν μέλος και ο κ.Κοτσανάς.

Ο κ. Γκίζας ανέφερε,ότι διακρίνει μία διάθεση για αντιπαράθεση σε προσωπικό επίπεδο και όχι σε πολιτικό.Στο δημοτικό συμβούλιο δεν είμαστε για να εκτονώσουμε θυμούς κατέληξε ο δήμαρχος



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

4 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...