Γκρέμισε την ΑΕΚ από την κορυφή και πλησιάζει ο Ατρόμητος

ΑΕΚ – Ατρόμητος Αντ. 0-2  

Το ντέρμπι της αγωνιστικής βρήκε νικήτρια την ομάδα του Περικλή Παπαποστόλου Ο Ατρόμητος αιφνιδίασε με το καλημέρα του αγώνα, αφού στο 3΄ άνοιξε το σκορ και αυτό το γκολ έδωσε άλλον αέρα  στον Αντίρριο .Οι γηπεδούχοι  πλην του διαστήματος 55’-65’  δεν μπόρεσαν  ποτέ να απειλήσουν  ουσιαστικά την εστία του Καραδήμα. Ο Ατρόμητος με αυτή τη δίκαιη νίκη πλησίασε ακόμη περισσότερο τις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας και ανάγκασε την ΑΕΚ στην πρώτη  απώλεια.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και στο 3΄ μετά από ωραία ενέργεια  σε κόρνερ ο Ευθυμιόπουλος σέντραρε στο πρώτο δοκάρι, εκεί όπου βρέθηκε ο Αλεξόπουλος που με προβολή άνοιξε το σκορ. Στη συνέχεια η ΑΕΚ προσπάθησε να δημιουργήσει φάσεις αλλά το πολύ καλός Ατρόμητος δεν της άφησε περιθώρια αντιθέτως το Αντίρριο ήταν αυτό που απειλούσε  συνεχώς στο 18’ ο Αλεξόπουλος από κοντά με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα ελάχιστα άουτ, ενώ και στο 23΄ μετά από σουτ του Δημητρόπουλου ο Μολώνης έδιωξε προ της γραμμής.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Βασίλης Παπαθανασίου με τις αλλαγές που έκανε θέλησε να κάνει την ομάδα του πιο επιθετική και ειδικά η είσοδος του Φραγκούλη έδειξε να συνεισφέρει αρκετά προς αυτή την κατεύθυνση. Όμως το Αντίρριο ήταν αυτό που απείλησε πρώτο  και στο δεύτερο ημίχρονο  με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Παπαποστόλου από πλάγια θέση να σταματά στο οριζόντιο δοκάρι του Βασιλόπουλου. Δύο λεπτά αργότερα η ΑΕΚ ισοφάρισε τα δοκάρια μετά από εκτέλεση φάουλ του Αγγέλη και κεφαλιά του αφύλαχτου Ροδίτη .Στο 62΄ έχασε καλή ευκαιρία μετά από σέντρα του Κοκορδέλη ο Σαμψώνας έκανε την κεφαλιά – ψαράκι που πέρασε αργά αργά  άουτ.

Το 0-2 που ουσιαστικά κλείδωσε και τη νίκη για το Αντίρριο πέτυχε ο νεοεισελθών Σκανιάς έπειτα από φάση διαρκείας στην περιοχή της ΑΕΚ και μετά από απόκρουση με τα πόδια του Βασιλόπουλου, η μπάλα πήρε ύψος και έφθασε στο σημείο του πέναλτι που με γυριστό σούτ  διαμόρφωσε το τελικό σκορ.   Από την ΑΕΚ πάλεψαν οι Σαμψώνας και Φραγκούλης, ενώ από το Αντίρριο καλύτεροι ήταν οι Πετσίνης, Παπαποστόλου, Ευθυμιόπουλος και Αλεξόπουλος.

ΑΕΚ: Βασιλόπουλος, Σιάσος, Αυγέρης Χρ, Ροδίτης, Μολώνης, Καραγκούνης (72΄ Μικρόπουλος), Σαμψώνας, Καλογεράκης, Αυγέρης Π (46΄ Κοκορδέλης(, Αγγέλης, Βακράκος(46΄ Φραγκούλης).

ΑΝΤΙΡΡΙΟ: Καραδήμας, Κάκκος Β, Μυλωνάς (55΄ λτ Παπαδόπουλος), Πετσίνης, Παπαποστόλου, Ζαχαρόπουλος, Ευθυμιόπουλος, Δημητρόπουλος, Αλεξόπουλος(75΄ Κάκκος Ν), Μπανιάς, Κάπο (53΄ Σκανιάς).



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...