Γκρεμίζεται το «πέταλο»

Η κόντρα  των οργανωμένων με τον Φώτη Κωστούλα έχει πάρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις στον Παναιτωλικό, με τον πρόεδρο της ΠΑΕ να αποφασίζει το γκρέμισμα του «πετάλου»!
Όσοι περνούν από το πρωί έξω από το γήπεδο του Παναιτωλικού και συγκεκριμένα την θύρα 6, όπου από πέρσι βρίσκονται οι οργανωμένοι δεν πιστεύουν στα μάτια τους!
Όπως αποκάλυψε η εκπομπή «Σπορτ στις 12» στον ραδιοφωνικό σταθμό ΔΥΤΙΚΑ 9.61FM, πλέγματα λαμαρίνας έχουν μπει μπροστά από τις θύρες 6 και 7 και άρχισε το… ξήλωμα, με στόχο σε λίγες ώρες το «πέταλο» να αποτελέσει παρελθόν!
Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Το περασμένο Σάββατο μπήκε ένα ακόμη… λιθαράκι στην κόντρα της ΠΑΕ με την «Θύρα 6», τον μεγαλύτερο οργανωμένο σύνδεσμο των οπαδών του Παναιτωλικού.
Την αρχική άρνηση της διοίκησης να δώσει εισιτήρια στον σύνδεσμο, λέγοντας ότι θα διατίθενται μόνο από εκδοτήρια, διαδέχθηκε ο τρόπος που μπήκαν οι οργανωμένοι στο γήπεδο, σπάζοντας ένα λουκέτο στην συγκεκριμένη θύρα και ως ένδειξη διαμαρτυρίας επειδή δεν μειώθηκαν τα εισιτήρια σε σχέση με πέρσι (12 ευρώ).
Αμέσως μετά το ματς με την Καλλονή, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Φώτης Κωστούλας… διέρρευσε ότι «θα κλείσει το πέταλο». Τελικά φαίνεται ότι το προχώρησε ένα βήμα παραπάνω. Ή μάλλον πολλά βήματα παραπάνω καθώς όχι μόνο κλείνει το «πέταλο» αλλά παράλληλα γκρεμίζεται καθώς οι εργασίες… αποδόμησης άρχισε από το πρωί της Δευτέρας με το ξήλωμα των πλαστικών καθισμάτων.
Θυμίζουμε πάντως, ότι πέρα από την δεδομένη κόντρα, από πέρσι υπήρχε θέμα με το… πέταλο και το σκέπαστρο που δεν μπήκε ποτέ! Κι αυτό γιατί υπήρχαν δεδομένα γραφειοκρατικά κωλύματα που στοίχισαν στην ΠΑΕ ένα τεράστιο πρόστιμο πολλών χιλιάδων ευρώ!
Το θέμα είναι ότι ένα όμορφο γήπεδο όπως το θαύμασαν όλοι πέρσι όταν ο Παναιτωλικόςαγωνίζονταν στην Σούπερ Λίγκα δεν θα είναι πια το ίδιο, ενώ παράλληλα μένει να παρακολουθήσουμε και τα επόμενα… επεισόδια του ανοιχτού «πολέμου» που έχει ξεσπάσει μεταξύ της μεγάλης μερίδας των οργανωμένων και του Φώτη Κωστούλα!
 http://www.gazzetta.gr


Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...