Γλέζος: Όργανα της G20 ή αυτοαποκαλούμενοι αριστεροί οι δολοφόνοι του Ν. Ηρακλείου

Γλέζος: Όργανα της G20 ή αυτοαποκαλούμενοι αριστεροί οι δολοφόνοι του Ν. Ηρακλείου
Αυτές οι δύο είναι οι βασικές εκδοχές για την ταυτότητα των δολοφόνων σύμφωνα με το ιστορικό στέλεχος της Αριστεράς .

«Απάνθρωπο το ποιόν τους» τονίζει ο Μανώλης Γλέζος

Τη δίκη του εκδοχή για την ταυτότητα των δραστών της διπλής δολοφονίας των χρυσαυγιτών στο Νέο Ηράκλειο την 1η Νοεμβρίου ανακοίνωσε ο Μανώλης Γλέζος με αφορμή την προκήρυξη για την ανάληψη ευθύνης.

Σύμφωνα με το ιστορικό στέλεχος της Αριστεράς, ο οποίος αναρωτιέται «ποιός τους όρισε ανακριτές, δικαστές, εκτελεστές; Ποιός τους έδωσε το δικαίωμα να αφαιρούν την ανθρώπινη ζωή;», δύο είναι οι βασικές εκδοχές με βάση την προκήρυξη των αυτοπροσδιοριζόμενων “Μαχόμενες Επαναστατικές Λαϊκές Ομάδες” που «αποκαλύπτει ξεκάθαρα το απάνθρωπο ποιόν τους, παρά την απελπισμένη προσπάθειά τους να επενδύσουν ιδεολογικά το έγκλημά τους».

«Η μια έχει απόλυτη σχέση με το σύστημα της παγκόσμιας αυτοκρατορίας (G 8-20). Ειδικός Κλάδος ασχολείται και επιχειρεί να επιβάλει σε κάθε χώρα ακόμα και με δολοφονίες το καθεστώς της αρεσκείας του. Μερικά στοιχεία τα οποία εμπεριέχονται στο κείμενό τους αποκαλύπτουν αυτή τους την ταυτότητα. Η άλλη δεν αποκλείεται να έχει σχέση με τους αυτοαποκαλούμενους αριστερούς. Όσοι αποδέχονται αυτή την εκδοχή, ας αναλογιστούν τι θα συμβεί αν συμφωνήσουμε μαζί τους. Σε ποιά κατάσταση θα βρεθεί η χώρα. Ο σκοπός δεν αγιάζει τα μέσα» αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Γλέζος.

Και καταλήγει στην ανακοίνωσή του: «Όποιοι κι αν είναι οι καθοδηγητές και αυτουργοί αυτών των εγκληματικών ενεργειών, μια πρέπει να είναι η απάντηση: επαγρύπνηση».

ΠΟΛΙΤΙΚΗ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...