Μετανιωμένος δηλώνει τώρα ο συζυγοκτόνος, ακούγοντας και το ηχητικό ντοκουμέντο, στο οποίο έπαιζε θέατρο στην αστυνομία καλώντας σε βοήθεια, λίγη ώρα αφόρου είχε σκοτώσει την Καρολάιν μέσα στο σπίτι του στα Γλυκά Νερά.

Σήμερα το πρωί, ο δικηγόρος του τον επισκέφτηκε στη φυλακή και σύμφωνα με το Star, ο συζυγοκτόνος του είπε μόνο ότι έχει μετανιώσει για την τραγωδία που προκάλεσε και δεν ήθελε να κάνει κανένα άλλο σχόλιο.

Το ανατριχιαστικό ντοκουμέντο
Ο καθ’ομολογια δολοφόνος, έδωσε ρεσιτάλ υποκρισίας, το βράδυ της 11ης Μαΐου, όταν προσπαθούσε να πείσει τις Αρχές πως είχαν μπει ληστές στο σπίτι, στα Γλυκά Νερά, όπως επιβεβαιώνεται και από το σοκαριστικό ντοκουμέντο μετά το έγκλημα.

Πρόκειται για το τηλεφώνημα που έκανε στο «100» τα ξημερώματα της 11 Μαΐου 2021, στο οποίο υποκρινόταν ότι ήταν φιμωμένος και ακούγεται με δυσκολία να λέει «βοήθεια, βοήθεια, μπήκαν ληστές» ανάμεσα σε ψεύτικους λυγμούς και μουγκρητά.

Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ του MEGA, η κλήση διήρκησε συνολικά 1 λεπτό και 48 δευτερόλεπτα, αλλά τα πρώτα 38 δευτερόλεπτα, ο πιλότος δεν δίνει καμία σημαντική πληροφορία στην αστυνομικό. Απλά μουγκρίζει «βοήθεια» με δήθεν αναφιλητά και προσποιούμενος ότι δεν μπορεί να ανασάνει από τον πανικό.

Στη συνέχεια, ακούγεται να λέει κάποια ακατάληπτα λόγια, καθώς δίνει τη διεύθυνση στην αστυνομικό υπηρεσίας. Ξαφνικά, σταματά το θέατρο και καταφέρνει να πει αρκετά καθαρά τη διεύθυνση της μεζονέτας στα Γλυκά Νερά.

«Βοήθεια, βοήθεια, ασθενοφόρο, ασθενοφόρο. Γρήγορα ασθενοφόρο θέλω» ακούγεται να λέει στο τέλος του τηλεφωνήματος, με την αστυνομικό να νομίζει ότι πρόκειται για κάποιον ηλικιωμένο άνθρωπο που αντιμετώπισε κάποιο παθολογικό πρόβλημα.

Πριν από το τηλεφώνημα αυτό, έκανε και δύο «αποτυχημένα» τηλεφωνήματα πρώτα στο 180 (στις 06:08) και στο 1000 (στις 06:10), αφού υποτίθεται ήταν δεμένος και πατούσε τα νούμερα με τη μύτη του. Το γεγονός αυτό δείχνει πόσο μελετημένο ήταν στο μυαλό του το σενάριο που μετέπειτα θα παρουσίαζε στις αρχές.

Το τηλεφώνημα αυτό έγινε στις 06:11. Όπως έχει γνωστό από τα στοιχεία της υπόθεσης, η Καρολάιν έπεσε νεκρή από τα χέρια του πιλότου στις 04:11. Χρειάστηκε δηλαδή δύο ώρες για να πάρει τηλέφωνο την άμεση δράση.

Στο ενδιάμεσο, έστησε το σκηνικό της δήθεν ληστείας μετά φόνου. Τοποθέτησε την κόρη του στο κρεβάτι δίπλα στη νεκρή Καρολάιν, φέρεται να έβγαλε τις κάρτες από τις κάμερες καταγραφής, και φυσικά δέθηκε μόνος του στα χέρια και τα πόδια και φιμώθηκε με μονωτική ταινία.

thebest.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...