Και νέα φωτογραφικά ντοκουμέντα από το εσωτερικό του σπιτιού στα Γλυκά Νερά, βλέπουν το «φως» της δημοσιότητας. Οι φωτογραφίες δείχνουν το… σκηνικό που έστησε ο 32χρονος που δολοφόνησε τη σύζυγό του, Κάρολαϊν, για να αποπροσανατολίσει τις Αρχές.

Ο καθ’ ομολογίαν συζυγοκτόνος, ο οποίος πήρε την Τρίτη, 22.06.2021, τον δρόμο για τις φυλακές Κορυδαλλού, φρόντισε για να υπάρχουν κάποια ίχνη έρευνας στο σπίτι ώστε να δικαιολογήσει στους αστυνομικούς, όταν έφτασαν, ότι πράγματι υπήρχαν ληστές μέσα στο σπίτι.

Πώς σκηνοθέτησε το άλλοθί του στη μεζονέτα στα Γλυκά Νερά

Συγκεκριμένα σε βοηθητικό δωμάτιο του σπιτιού κοντά στο σαλόνι, όπως αναφέρθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Open, ο 32χρονος σκηνοθέτησε με τέτοιο τρόπο την εικόνα του χώρου ώστε να φαίνεται πώς κάποιοι έχουν ψάξει. Έβγαλε καλώδια και τα πέταξε κάτω, αναποδογύρισε πράγματα από τον καναπέ, έβγαλε αντικείμενα από ραφιέρα που βρισκόταν στο χώρο ώστε να δημιουργηθεί στους αστυνομικούς η αίσθηση ότι κάποιοι έχουν ψάξει στο σπίτι.

Δείτε την εικόνα

Όλα αυτά ο καθ’ ομολογία συζυγοκτόνος, πρόλαβε να τα σκηνοθετήσει μέσα σε δύο ώρες.

Δείτε και την δεύτερη εικόνα

Γλυκά Νερά

Ο ίδιος υποστήριξε ότι δε θυμάται ποια ήταν η σειρά που ακολούθησε στις κινήσεις του (ξήλωμα κάμερας, μετακίνηση κουτιού Monopoly) ώστε να δημιουργήσει το αρχικό του άλλοθι. Και στο βοηθητικό δωμάτιο του σπιτιού, όμως, φρόντισε η εικόνα να είναι αυτή ενός χώρου στον οποίο μπήκαν οι ληστές και άρχισαν να ψάχνουν για περισσότερα χρήματα και κοσμήματα.

Γλυκά Νερά

Έχει νόημα να επισημανθεί ότι, στο σαλόνι του σπιτιού, το σκηνικό ήταν άθικτο αφού, σύμφωνα με την αρχική κατάθεση του Αναγνωστόπουλου, ο ίδιος είπε στους υποτιθέμενους ληστές ότι τα χρήματα βρίσκονταν μέσα στη Monopoly, η οποία ήταν και το μοναδικό αντικείμενο που είχαν μετακινήσει από τη βιβλιοθήκη.

newsit.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...