Ο αδερφός του Μπάμπη , ήταν ο πρώτος άνθρωπος από την οικογένεια του, που τον επισκέφθηκε στο κρατητήριο, σχεδόν 48 ώρες μετά τη σύλληψη του 32χρονου πιλότου για τη δολοφονία της συζύγου του, Κάρολαϊν, μέσα στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά, τα ξημερώματα της 11ης Μαΐου.

Ο αδερφός του συζυγοκτόνου βρέθηκε αργά το απόγευμα του Σαββάτου (19.06.2021) στο 7ο όροφο της ΓΑΔΑ και  επισκέφθηκε στο κελί του τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο. Μαζί του είχε κάποια ρούχα και ένα βιβλίο, που ο ίδιος του είχε ζητήσει: “Η προέλευση των πάντων”, του γεωφυσικού David Bercovici. 

Ο ίδιος άνθρωπος είναι αυτός που από την πρώτη στιγμή έχει επικεντρωθεί στο μεγάλωμα της ανιψιάς του, της -μόλις ενός έτους- Λυδίας.
Ο Δημήτρης Δροσάκης, φίλος της οικογένειας του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, μίλησε στην εκπομπή “Έλα Χαμογέλα” για την επικοινωνία που είχε με τον αδελφό του καθ’ ομολογίαν δολοφόνου.“Το μωράκι θα το αγκαλιάσουμε όλοι. Μίλησα με τον αδελφό του πιλότου 3-4 μέρες πριν το μνημόσυνο. Έχει αφοσιωθεί στο μεγάλωμα του παιδιού, όσο μπορεί. Επί λέξη μου είπε: ‘Ευτυχώς που είναι και η μικρή και αποσπάμε για λίγο το μυαλό μας εκεί’. Πέρασε από εδώ το παιδί να μας δει, δεν ξέραμε τίποτα, δεν γνωρίζαμε τι θα συμβεί”, είπε ο Δημήτρης Δροσάκης και τόνισε: “Έτσι πρέπει να γίνει για το καλό του παιδιού, ό,τι είναι καλύτερο για το παιδάκι γιατί δεν φταίει σε τίποτα”.

thebest.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...